Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Complex event processing: budoucnost pod vládou ICT

Complex event processing: budoucnost pod vládou ICT

Anonym (18.9.2013 00:00:00)

Už dnes jsou doprava, elektřina a řada dalších důležitých prvků infrastruktury řízeny více méně automaticky. Co ale přinese masové rozšíření complex event processing? Jak se změní požadavky na manažery i informatiky?

anonym (18.9.2013 00:58:10)

Když budeme spěchat v autě, možná bude červená na křižovatce důsledkem složitého vyhodnocení našeho chování než pouhou náhodou či smůlou časování. tohle už funguje i unás defakto :) viz snimaci smyčky pře semafory :) nebo kamery ! akorát to člověka sere když mu tam hodi na schval červenou ! jen proto že se najkéj kryplojidní mněšták nudi ! a nebo když vam skočí zelena za 4 sec jak se akorát stihnete rozjet tak hezky zpátky skočí červená !!! tohle je specialitou jedné křežovatky v OVĚ :) ale defakto nemám v tyhle systěmu vubec dověru ! vic řizení dopravy ve mněstě tedy semafory ! najké sychronizace ne to ani nevidělo a nevím co toje ! i když to celé řidí počítač !

J1or@centrum.cz (20.9.2013 19:12:01)

Když budeme spěchat v autě, možná bude červená na křižovatce důsledkem složitého vyhodnocení našeho chování než pouhou náhodou či smůlou časování. tohle už funguje i unás defakto :) viz snimaci smyčky pře semafory :) nebo kamery ! akorát to člověka sere když mu tam hodi na schval červenou ! jen proto že se najkéj kryplojidní mněšták nudi !a nebo když vam skočí zelena za 4 sec jak se akorát stihnete rozjet tak hezky zpátky skočí červená !!! tohle je specialitou jedné křežovatky v OVĚ :)ale defakto nemám v tyhle systěmu vubec dověru ! vic řizení dopravy ve mněstě tedy semafory ! najké sychronizace ne to ani nevidělo a nevím co toje ! i když to celé řidí počítač !......................................................................................Toje tak nastaveno Schválně kvůli takovým spěchajícím Bláznům..............Takoví by měli jezdit Hromadnou Dopravou a ostatní budou v bezpečí !!! PS: nejsem policajt ale řidič !

anonym (25.9.2013 09:04:19)

pane jste asi idiot nic víc nevím co je logického na to aby vám schválně naskakavola červená ? podle mně nic logického na tom není , jen nasiraní a skoušení co si ještě lidi nechají libit ! když jede te 50 +- a nejedou vám tam zničeho nic najkej debilní mněšták hodí červenou , a to 15 metru před semaforem tak asi těžko stihnete zastavit ! takže to prostě projedete nic vic ! dale jsem psal , že specialitou jedné křižovatky v ově ,je to že , vam skočí zelená a jak mile se akorát stihnete rozjet tak vám tam zase spadne červená ! tohle už postradá jakou koliv logiku !! dale pak další specialitou je hlavní křižotaka na radnice v ově , jedete z mostu , a odbočujete do leva mate zelenou , ale jak si maji zelenou i z leva , to je panečku sranda vy mate zelenou a oni taky ! to je opravdu logické ! bohužel řidi to počítač , ale MP do to ho muže zasahovat !!! co ž je strašná chiba ! jelikož ti kretení se nudí ! a občas si hrají z tlačítky bez jakých koliv znalosti nasledku co mužou spusobit ! a pokud vám nevadí že budete mít zelenou , najkej debil vam tam pusti další zelenou z jiné strany a dík tomu do vás někdo nebo vy sam do někoho nabouráte ! tak pak je to v pořádku ! asi pak budete strašně divit co to proč to atd ! a o sinchronizaci semaforou v Ově namá cenu ani mluvit žadná není ! a jedna novinka u nové karolíly je specialta když odbočujete do leva tak aji chodci co jdou přez ostruvky Tram maji zelenou ! kdy to kdy viděl aby mně chodec zelenou kdy maji auta co jedou vlevo taky zelenou ! ono by to až tak navadilo , ale dík tomu se většnou ucpe křižovatka a to aji tramvajím ! co je fakt logické ! holt ten debil co navrhuje seřezení semaforu nemá ani potuchy co děla ! a o problemech se raději mlčí ! skoro kažou chvily je vědět na některých křižovatkách jak se furt rypou v nastavení semaforu atd ! a pkud se vám nelibí co jsem napsal nabo jak jsem to napsal , tak je mi to fuk

anonym (25.9.2013 09:08:12)

a podle toho co jste napsal vy , tak vás typuji na typ co umysleně brzdí ostatní ! jeho maximalní rychlsot je 40 km v hod ve mněstě , 5 Km pro jistotu a 5 km aby jste zavděčil fizlum ! chodte raději pěšky ! lidi co nezvladnou auto v 50 Kmh nepatři na cestu ! lidé co brzdí ostatní tak nepatří na cestu atd !!! nebo si konečně místo škody 120LS pořidte auto :)