Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Google a Facebook zneužívají komentáře uživatelů

Google a Facebook zneužívají komentáře uživatelů

Anonym (18.10.2013 00:00:00)

Mnohokrát opakované rčení o tom, že soukromí na dnešním internetu neexistuje, dostal Google zase o kousek dál. Jeho oznámení z minulého týdne o tom, že půjde ve šlépějích Facebooku a začne zneužívat našich poznámek na Google+ k marketingovým účelům, je totální výsměch.

Ten, co je unaven sociálními sítěmi a povykem kolem nich (18.10.2013 20:39:56)

Dobrý den, rád čtu všechny Vaše články a plně souhlasím s Vašimi závěry i tentokrát, ale zdá se mi, že "Fejsko", Google plus a všechny další sociální "utility" už lidem trochu přerůstají přes hlavu (lupa.cz má každý třetí den článek o nějakém novém Zuckerbergově podfuku v nastavení F.). Nepochopte mne prosím špatně. S počítači žiji od r. 1985 (je mi 34), ale snad protože jsem již publikoval cca 200 textů všech žánrů a stupňů odbornosti v různých médiích, necítím potřebu cokoli psát na Facebook apod. a tudíž na něm (ani na Google plus, Instagramu, FourSquare atd. atd.) ani oficiální účet nemám (jen dva nebo tři fiktivní pro přihlášování kam potřebuji a kam dám status jednou za 2 měsíce a mám 3 "přátele") :-) Je to trochu jako tik neustále někde něco vkládat a komentovat (komické je to na csfd.cz, kde se "stanete publicistou", když napíšete profil herce nebo tvůrce), nemyslíte? Zdraví čtenář z Brna

Jan (22.10.2013 09:21:22)

Souhlas s autorem i s Vami. Nikdo lidi nenuti ty fejsbuky a gugly+ pouzivat. S prekvapeni jsem zjistil, ze mne gugl udelal k mailu, ktery mam uz dlouho (a z duvodu soukromi temer nevyuzivam) plus profil bez meho vedomi, tak jsem si plus hned zase smazal. Dulezite je, ze to vubec jde, u fejsbuku ma clovek smulu, jak se zaregistruje, uz tam je nadosmrti se vsim, co tam napsal.

VV (23.10.2013 05:05:19)

Pravdu mate oba, ale vysvetlujte to te 1,3 miliarde lidi, co bez FB nemuze byt.