Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Volání pro lamy: klouzavé ceny, ale i neomezeně za 599 Kč

Volání pro lamy: klouzavé ceny, ale i neomezeně za 599 Kč

Anonym (18.11.2013 00:00:00)

Na trhu se zjevil další virtuální mobilní operátor: Lama Mobile v sítí Vodafonu nabízí službu s nulovým paušálem a klouzavou minutovou sazbu v závislosti na provolaném čase, ale také flat tarif či volání pro rodinu.

Vareya (20.11.2013 15:58:10)

Když si to prokalkuluju... Tak to není o nic levnější, než u "velké trojky". Dokonce si troufnu říct, že tarif za 399 Kč je dražší (co se objemu služeb týče), než prostřední tarify u trojky (449-499 Kč). Tam mají sice taky omezené minuty, ale všichni mají minimálně 120 + neomezeně v síti (což je v případě ostatních operátorů trochu větší výhoda, než neomezeně v Lamě) a internet v mobilu. Vlastně i neomezený tarif bez SMSek se může prodražit vysoko nad cenu silné trojice. Nevím, ale zdá se mi, že ani virtuálové se prostě nedokáží s tarify dostat pod ceny velkých operátorů. Respektive dokážou, ale jdou s tím dolů taky možnosti a získané služby. V přepočtu na to, co za peníze získám, jsou vesměs dražší. U předplacenek se virtuál asi vyplatí, ale u paušálu nám ceny virtuálů jen ukazují, že volání už je prostě někde u svého minima, za kolik se ho vůbec vyplatí provozovat. Když ani operátor bez své distribuční sítě, poboček a stovek zaměstnanců nedokáže srazit ceny níž, než velcí hráči, o něčem to svědčí.

Expert (30.11.2013 09:35:42)

Ta jejich klamavá reklama, jak všichni volají za 1,-Kč za minutu a info na webu, že jsou jediní, kteří mají vteřinové účtování již od první vteřiny, ve mě vyvolává dojem podvodníků. Ať řeknou lidem pravdu: Jakmile provoláte 350 min., tedy cca. 1000,- Kč tak vám dáme po zbytek měsíce volání jen za 1,-Kč. A to se "vyplatí".