Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Inovace chytrých mobilů přibrzdila

Inovace chytrých mobilů přibrzdila

Anonym (24.4.2014 06:00:00)

Od chvíle, kdy Steve Jobs představil první iPhone a ukázal tak světu, jak by měl pořádný smartphone vypadat, uplynulo víc než sedm let. Dobrých pět let pak trvalo, než ostatní výrobci náskok Applu dohnali.

Martin (25.4.2014 15:45:26)

Neuvěřitělně špatně napsaná slohovka. Když pominu věcné chyby (výrobce telefonů GL... opravdu?), tak nedává ani moc smyslu obsahově a spíš než obsáhlejší znalost problematiky to ukazuje jen na marginální náhled katalogu před sepsání. Ostuda

Schuma (25.4.2014 19:22:42)

Mně se článek líbí. Jsem rád, že někdo napsal, co jsem si už delší dobu myslel.

Tdr (26.4.2014 00:44:32)

A co sis myslel, ze staci jednou za tri roky vymenit iphone? Mam 4S a mozna koupim iphone6. :/)

Toman (27.4.2014 20:23:15)

No já s článkem taky vesměs souhlasím. Vždyť co se za poslední 3 roky zlepšilo? Ty telefony, které se považují za nejlepší jsou dost často právě ty nejnesvobodnější. Je to zase větší a těžší - návrat do pravěku - nejde z toho vyndat baterka - návrat do pravěku, nejde tomu rozšířit paměť - návrat do pravěku... Ano, umí to LTE - k čemu, když je tu HSPA+ a i Edge na 90% věcí v mobilu stačí. Umí to USB OTG, šikovná vychytávka, ale převážně na machrování, a jinak co? Dyk ty placky jsou jedna jako druhá, dříve si mohl člověk zvolit, zda si koupí telefon s klasickou klávesnicí, s qwerty, vysouvák, véčko nebo dotykáč. A dneska? Smartphone s klasickou klávesnicí neexistuje vůbec, qwertyn je jako šafránu, véčka se prodávají jen v Asii atd. Podle mě to jde spíše zpět než kupředu. Mým primárním telefonem je Nokia 5630 XpressMusic z roku 2009 a myslím, že u ní ještě pěkných pár let zůstanu, protože všecko, co na telefonu potřebuju na ní zvládnu a věřín, že pohodlnějš a rychlejš než na těch plácačkách na mouchy.