Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Úspěchy a pády O2 v loňském roce

Úspěchy a pády O2 v loňském roce

Anonym (27.2.2015 06:00:00)

Největšímu tuzemskému operátorovi O2 klesly v loňském roce provozní výnosy o pět procent. Provozní zisk společnosti se snížil na 16 miliard korun. Firma zaznamenala také mírný pokles počtu klientů. Důvodem změn je pravděpodobně probíhající transformace uvnitř společnosti a zhoršující se podmínky na trhu.

georg (27.2.2015 15:32:36)

Genocida wifi operatoru rukama InternetHome. Nucený přechod na xdsl s nevyhovujícími parametry /upload 128k ! Fuj, fuj O2 nikdy !!

Flav (27.2.2015 18:55:41)

Presna trefa. The best of O2 internet optimal VDSL upload 256Kb/s ))))

anonym (1.3.2015 00:29:47)

((Provedené změny už se začínají projevovat na konkrétních číslech a zlepšujících se trendech ve všech segmentech našeho podnikání. Cíle pro tento rok jsme splnili," )) Tak pokud si pod tímhle pojmem představují , to že vyhazi zamněstnace kteří dělaly ještě u starého telekomu :) a veděly něco o tel vedeních atd ! a naberou místo toho externí Fa které ví kulové !!! a navíc externím firmám to trvá jak hladnemu sra** U mně jim trvalo 8 mněsícu zavest pevnou linku a to ze sloupu který je od domu 20 metru :)))))) a navíc jsem těm troubum všecko vyřídil jak povolení vést vedení přez cestu tak věcné břemeno atd ! a i tak to trvalo 8 mněsícu :((( A to jsme jetě musel nahánět přez ČTU aby vubec něco udělaly :) Mno něco pro vedení O2 velicé dobrý trnd by bylo vymněnit zastaralé Dslamy ADSL 1 za nové Dslamy ADSL 2+ a instalaci opakovaču na pevne linky a nebo udělat nové ustředny . Až tohel pochopite pak mužete něco žvatlat !! Ale zatím máte jen plnou tlamu kecu ! a skutek utek !

Re: (4.3.2015 23:08:09)

Podle posledních zpráv od operátorů 02,ta se situace dle nich zlepšuje den ode dne.Odstranuje se DSL a dělá se náhrada,udajně se přecházi na něco nového a posilují se ústředny.Bylo mi řečeno,že se mi to může zlepšít podotýkám příjem 2,9 Mb/s. dle operátora podle rychlostui se kterou se upravy dělají třeba i do 14 dnů.Myslím,že kdybych měl možnost přejit někam jinam,žel bohu jsem na vesnici v podhůří jeseníků kde není jiná možnost tak bych to ihned udělal.Před určitou dobou byla u O2 za slabý příjem sleva.Nyní to již neexistuje a tak za málo muziky zákazníku plať vysoké částky.Platíš tolik co páni ve ´městech za mnohem větší kvalitu.

Pepix (3.3.2015 13:57:14)

Pokud bydlíte od ústředny více jak 1km, tak vám ten internet holt pomalu půjde. Uvědomte si, že v zemi máte položeny obyčejné telefonní kabely a ne žádné opti-kabely (internetové kabely s minimálním odporem). Navrhované opatření na zrychlení: Stavět baráky co nejblíže k ústředně, vyměnit telefonní kabely za opti-kabely nebo postavit více telefonních ústředen tzv. zesilovače. Holt adsl nebo vdsl není pro každého. Jinak kabely do země se pokládaly tušim že v roce 1997 to tu vládla pravice (Klaus, Dyba, Dlouhý). Je pravda, že nikdo nemohl tušit, jaký rozmach bude mít internet.

Jan (3.3.2015 21:48:06)

My to vime ale O2 asi ne , jinak by nenicil fungujici Wifi tim ze bude lidi nahanet na hrozne DSL.