Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Skrytá reklama na EMEA - už toho nechte, argumenty jsou neúplné = polopravdivé

Skrytá reklama na EMEA - už toho nechte, argumenty jsou neúplné = polopravdivé

Pavel (23.9.2004 18:31:04)

Nechte už té skryté reklamy na EMEA. Nemá to význam. Argumenty jsou nepravdivé. Jeden přeprodejce je horší než druhý, protože k zisku Telecomu přidává zisk svůj. Srovnávat lze Bluetone Angel, CDMA, Chello, GPRS, GTSL, Karneval, Telecom, Telenor, WiFi - tedy ISP, kteří poskytují připojení vlastním komunikačním spojením až ke koncovému zákazníkovi. Čekám, že potrefená husa se ozve...

y2k (23.9.2004 19:46:19)

Moje řeč, stává se tady z toho fóra pěknej b**lshit :-(

nick (6.10.2004 02:09:26)

koukam, ze se Pavluv post minul ucinkem. Snazil se nam tim jen rici, ze je tu spousta lidi, kteri pracuji u EMEA a sem do fora piso jako jeho uzivatele a pochvaluji si kvalitu...ale to je v pohode... 2Pavel: neco na Tvem tvrzeni mozna bude, ale vez, ze spousta iSP zde ma sve zastupce... 2ukrivdeni: nic si z toho nenedeljte. takovych kecu uz bylo...ja jsem si uz nekolikrat vylechl, ze jsem "pitomec z hotline nextry" ... kdybych se kvuli tomu porad mel nasirat, tak nedelam nic jineho... nick

Arny (6.10.2004 09:50:38)

Já jsem uživatel a nepracuji pro EMEA. Jsem spokojený, že tu chodí zaměstnanci je logické, když je to tak profláklý fórum.

Anonym (6.10.2004 13:16:38)

A viš o lepším fóru?

Arny (23.9.2004 20:49:01)

Nevidím důvod proč nechválit něco, co skutečně funguje. Na Emea a Contactel nikdo nenadává. Nechápu, co ti vadí na přeprodávání nabídky Telecomu když jiná možnost není?

Nargon (23.9.2004 21:33:39)

Jenze u ADSL se daji srovnavat i ISP mezi sebou, protoze je to sice technologie po siti Telecomu a nikdo urcite nenameril u 512 pripojky rychlost alespon 500 je to dano technickymi parametry site Telecomu. Jenze kabelove vedeni je pro vsechny stejne, ale kazdy isp je agregovan zvlast a kvalita jeho sluzby zavisi pouze a jen na nem pouzitim Fup a QoS. Zadne garance nemuze poskytnout nikdo ale skutecne rychlosti a ceny se porovnavat daji.

Anonym (5.10.2004 16:31:06)

Dokud bude Telecom účtovat ISP za přenesená data, tak má ISP jedinou možnost aby na nepočítaném ADSL nezkrachoval - poskytnout "GTS kvalitu" Předpokládám, že v civilizované zemi by jej už popotahovali u soudu za klamavou reklamu.

Arny (23.9.2004 22:08:31)

popravdě nechápu, co tímto chtěl básník říci.

Ivan (24.9.2004 09:17:19)

Souhlasím, pro vesničany je možná vhodnější přirovnání se s volbou, kdyby vám jízdenku v autobuse prodal řidič, nebo nějaký tajtrlík, se kterým byste cestoval v tomtéž autobuse a který by tvrdil, že je od konkurence a že se s ním k cíli dostanete rychleji.... Dokud nebude mít konkurence vlastní autobusy, bude cesta jedním autobusem stejná. A je takřka jedno, jestli jízdenku prodává telecom ,emea, nebo contactel. Akorát že překupník chce taky vydělat. A překupník překupníka taky.

Arny (24.9.2004 09:25:44)

Já jen nechápu, co chtěl jako Pavel tímto threadem jako říct? že jako my, co máme ADSL od někoho jiného než od Telecomu jsme jako blbci? Že jsme udělali špatně? Prostě bych to chtěl vysvětlit. Je tady nějaká velkoobchodní nabídka, Telecom stále diktuje ceny svým majoritním podílem na trhu. Z toho plyne, že není možné kopat svoje kabely a stavět svoje ústředny. Je to nehorázně drahé a nikomu by se to nevyplatilo. Nemluvím o časové náročnosti. Současný model je tak na půl cesty k ideálu. Pro mne je 700 Kč u Emea telecom za ADSL akceptovatelných a v podstatě mne nezajímá, že to běží na linkách Telecomu.

Jirka (29.9.2004 12:59:40)

Píše: "Srovnávat lze Bluetone Angel, CDMA, Chello, GPRS, GTSL, Karneval, Telecom, Telenor, WiFi - tedy ISP, kteří poskytují připojení vlastním komunikačním spojením až ke koncovému zákazníkovi. " Souhlaím s ním. Můžete snad jeho tvrzení nějak logicky vyvrátit?

Arny (29.9.2004 13:40:53)

A proč bych ho měl já nebo kdokoliv jiný vyvracet? To je pravda, jenže speciálně Telecomu to vedení zaplatil stát, Bluetone Angel a GTSL zatím nic extra velkýho neudělali, GPRS je k ničemu, CDMA má malé pokrytí a Karneval a UPC jen pro vyvolence z velkých měst. Naproti tomu jím zatracovaní ISP se snaží vytěžit z minima maximum. Nevidím důvod proč na ně plivat.

Anonym (30.9.2004 09:41:58)

Arny, je vidět, že se v oblasti telekomunikací asi moc nepohybuješ. Doby, kdy si mohl vykládat, že stát zaplatil Telecomu kabely (někdo říká že i ústředny) jsou dávno pryč. Kabely, které podědil telecom od státu kolikrát pamatovaly i Hitlera (stejně tak jako ústředny) a teď jsou, i kdyz ne vsude, nové. A to stát neplatil.......Rovněž to, že by telecom cenou velkoobch. nabídky bránil pokládkám kabelů a stavění ústředen je blbost. Ten důvod je úplně jiný: 1. Aopy zaspali a stavěli jen páteře a to jen někde 2. Je blbost duplikovat kabely v zemi Spíše mne zaráží, jak je mozné nařizovat velkoobchodní cenu tak, že přeprodejce má možnost u stejné služby prodávat levněji než výrobce (dovedete si představit že by škodovka z továrního obchodu stála více než škodovka od překupníka?) Na druhou stranu nechápu Telecom s jeho cenama za LLU.....

Aiax (30.9.2004 12:30:07)

Rád bych ti připomněl, že majoritním vlastníkem Telecomu je Fond národního majetku, čili stát, čili my všichni, kdo platíme daně. To znamená, že je to jako v té pohádce Farma zvířat. Společnými silami a zdroji jsme si postavili ústředny a linky, pak přišla žlutá prasata, všechno si přisvojila a začala nás dřít na kůži. Samozřejmě že duplikace kabelů je neefektivní, ale jak to řešit, když ČTÚ je zkorumpovaný parchant a Sobotka má evidentně jiné starosti, než Berdára a jeho bandu.

estebe (30.9.2004 14:26:14)

vem to z druhý stránky když je telecom vlastně státní, pak jeho zisky plynou do státního rozpočtu,takže jedině stát přes FNM může zasáhnout, telecom a jeho vedení se chová jako každá jiná a.s., každej akcionář chce aby jeho firma vydělával a akcie rostly, takže já bych to viděl spíš nenadávat na telecom, ale spíš se zamyslet nad kecama Mlynáře o jeho strategii , kdyby chtěl opravdu něco dělat, tak tlačí na telecom přes FNM a ne v médích, podlě mě chce vláda hlavně p. Mlynář vytřískat jen politickej kapitál a ne rozvinout broadband takovej je můj názor a čekám na názory

Aiax (30.9.2004 15:11:08)

Popořádku: - "a jeho vedení se chová jako každá jiná a.s." - problém je v tom, že Telecom není jako každá jiná akciovka; každý podnik, ve kterém má stát majoritní podíl, je už z podstaty a logiky věci něco jiného. Důvod? Stát má většinový podíl (v demokratických zemích) jen v těch podnicích, které mají nějaký strategický či jinak důležitý význam. Prvořadým a jediným významem a smyslem Telecomu by rozhodně neměl být zisk, jako u jiných akciovek. Nezaložili jsme si ho a neplatíme si ho přece proto, abychom sebe samé odírali ne? Jako občan si přece takový podnik platím, aby mi dával služby, ne aby generoval zisk (pro bůhvíkoho). Problém je v tom, že v dnešní složité a neprůhledné době jen málokdo vidí, jak jednoduché a základní některé souvislosti jsou. - ad Mlynář - to je velká chyba myslet si, že Mlynář má v téhle věci hlavní slovo. Těch fór okolo Telekomu už jsem pročet hromady a lidi se jí dopouštějí zas a znova. Hlavní a podstatné slovo v Telecomu má Sobotka, jakožto faktická hlava Fondu národního majetku, který je zase majoritním akcionářem a de facto pánem Telekomu.

estebe (1.10.2004 10:36:12)

ohledně toho vedení, vedení dosazují akcionáři a to pak plní úkoly, je jasný že akcionářům čili státu jde teď o to co nejvíc zhodnotit telecom a pak výhodně prodat, kdyby to nebylo tak a neměl by být hlavním cílem zisk tak pak by to mohl být státní podnik ne akciovka, k tomu Mlynářovi-- je mi jásný že to je tam spíš figurka nemá žádná strategické ministerstvo, spíš mě zařáží jeho útoký na telecom a ne jak ty říkáš přímo na pána telecomu Sobotku, dokud ho stát neprodá bude to furt stejný a tu svojí strategii si může strčit na papíře to vypadá dobře ale .....

Anonym (4.10.2004 15:52:25)

Otázkou je, jestli bude stav po privatizaci lepší

PetrM. (11.10.2004 13:37:39)

Moje řeč, osobně pochybuju o tom, že privatizací se kromě vlastníka něco změní.

Arny (30.9.2004 16:21:58)

Nepohybuju se v telekomunikacích, ale pokud je firma státní a telecom vlastní stát prostřednictvím fondu národního majetku většinovým podílem a pak jsou tam dále další akcionáři. Čili i to nové vedení zaplatil stát ať se ti to líbí nebo ne. Nevím, jestli ti říká něco normální uvažování, ale ty myslíš, že nové vedení a ústředny postavili ze vzduchu? Navíc ten tvůj skvělý Telecom investoval do své sítě 160 miliard korun, ale kde je její využití? Proč si myslíš, že drží tak vysoké ceny paušálů za telefonování? Proč nenabídne paušál na dial-up na bázi friaco? Nemá využití pro svou síť, tak musí tu svou šílenou investici zachránit nehoráznými cenami. Jen ti ISP, kteří volí odvážnou strategii nižších cen i za cenu dotování ženou dnešní ADSL dopředu. Kdyby tu byl jen Telecom, tak je celej domácí internet v prdeli.

Nargon (24.9.2004 09:27:14)

Jenze pokud to prirovnam k ADSL tak kazdy ten prekupnik ma jinou cenu a jeden vas posadi na sametovou sedacku s polstarem, jinej na pozvracenou drevenou sedacku a dalsi vas necha stat. Diry na vozovce se budou tykat vsech a kazdej uciti kdyz ten autobus do nejake spadne. Toho na drevene sedacce bude bolet zadek vice nez toho na sametove s polstarem.

Arny (24.9.2004 09:29:03)

jenže to už je o praktikách těch ISP. Třeba Ipex je vrchol chudáčkovství, když už musí zavádět FUP i u variant s placenými daty.

Nargon (24.9.2004 09:49:23)

To ano. Ja jsem chtel poukazat na to ze porovnavat pingy nebo maximalni rychlosti se u jedne technologie, ktera jde po jednech dratech moc neda, ale daji se porovnavat jednotlivi ISP, protoze kazdy nabizi neco jineho, cim chce zaujmout zakazniky.

ISP (5.10.2004 08:52:31)

České zákazníky zajímá cena a tam prostor není. Nabídka ISP může být zajímavá, ale skutečnost je pak tragická - GTS, Volný ...

Anonym (6.10.2004 15:45:10)

Všichni ISP, kteří měli nelimitované varianty zavedli FUck

Anonym (8.10.2004 17:19:19)

To nevadí

Arny (24.9.2004 13:12:50)

Abych teda udělal tu tvoji skrytou reklamu: Rychlost vašeho internetu: Rychlost stahování dat: 54.1 KB/sec Rychlost připojení k Internetu: 432.6 Kbps Emea telecom.

Anonym (11.10.2004 13:24:32)

Emea je na nic. Kdyby za něco stáli, tak nabídnout nepočítanou linku bez FUck v ceně do 1000Kč pro domácnosti. Ale protože se dají přirovnat k vietnamským stánkařům, kteří jenom přeprodávají nekvalitní zboží, které před tím nakoupili u jiných vietnamců, kteří je zase přivezli do Čech od dalších vietnamců, tak to s překupníky z EMEA, kteří neposkytují žádnou přidanou hodnotu, nebude nikdy lepší.

Arny (11.10.2004 20:45:49)

ó bože, ty jsi chudák. Běž si raději jezdit po dial-upu.

Anonym (13.10.2004 07:43:40)

ARNY je prodejce/pracovník EMEA

Arny (13.10.2004 14:15:25)

Jsem pouze zákazník a velmi spokojený zákazník. To, co jsem si objednal, tak taky dostávám a za super peníze. Není proč nadávat a když se někdo zeptá na dobrého ISP, tak prostě doporučím Emea a nebo Contactel a pokud by byl z Prahy, tak asi Nextru. Pokud se to někdy podělá, tak na Emea zase budu nadávat, to je jasný. Ještě jednou musím upozornit, že jsem ještě nenaměřil rychlost pod 430 kbps. Pingy mám ovšem trochu ""horší""...na seznam je to 25-32. Agregační bod Brno. Někdo tu občas uvádí i pod 20.

Martin (12.10.2004 17:33:16)

Je vidět, že tomu ohromně rozumíš. Zkus se podívat po internetu a srovnej si (nejlépe v hlavě) srovnatelné služby, vyjde ti, že EMEA na tom není zas tak špatně. Aby ohla nabídnout něco takovýho co píšeš, tak by si musela sama natáhnout dráty. Ale jenom proto, že nechtějí marži minus hodně desítek %, tak jsou na nic??? Prober se, na nic potom jsou všechny společnosti v čele s ČT a Mlynářem.

Anonym (12.10.2004 17:36:21)

Dokud bude mít Telecom na ADSL takové podmínky jaké má, tak jsou opravdu ostatní ISP, kteří přeprodávají ADSL telecomu na dvě věci: na hovno a na nic.

Arny (12.10.2004 22:10:22)

Na tebe bychom mohli zřídit konto. Ty jsi totiž opravdu chudák.

Anonym (13.10.2004 07:43:04)

Doporučuji článek : Zaklínadlo ADSL (komerční sdělení) na tomto serveru. 2 Arny: Pokud neumíš číst, resp, nechápeš co je v článku napsáno, tak ti mohu přispět na nějaké doškolování ve speciální škole...

Arny (13.10.2004 14:11:18)

Krom toho, že to je reklama společnosti Aliatel na jejich "převratná" technická řešení a toho, že zrovna jejich ADSL pojede skvěle a zcela pod jejich kontrolou, tak nevidím na tom článku nic převratného k chápání. Jednu věc tam kategoricky odmítám. A to tvrzení, že ISP nemůže ovlivnit kvalitu ADSL. Může a taky to dělá. Kdyby ne, tak to jede všem stejně, jako Telecomu. Telecom vybudoval síť a takovou síť už nikdo jiný nevybuduje. Je tedy na Telecomu, aby se snažil o rozvoj internetu prostřednictvím kvalitních velkoobchodních nabídek. Že jsou takové jaké jsou je je věc zcela jiná. A myslím, že toto nevyřeší ani privatizace. Anonyme, já se doškolovat nemusím...mám dost velké vzdělání na to, abych vše pochopil sám.

Nika (12.10.2004 21:25:26)

Emea proti Pooh.cz - 439,1kbps 21:15hod

Sahyb (29.9.2004 14:57:26)

Tak mi řeni, jak je možný, že jsem dneska našel providera, který je za 649.-Kč za měsíc a je bez datového limitu a bez FUP! Sice je to jen 256/64 ale opravdu bez jakéhokoliv omezení. To je zajímavý, že mi to žádný jiný nenabídnul a už vůbec ne ČTc. Myslím, že klamavou reklamu tu děláš ty!!!!!

Ben (29.9.2004 15:57:08)

Muzes mi napsat, co to je za providera. Takove parametry se mi libi. Do toho bych sel taky.

Sahyb (29.9.2004 18:45:17)

www.newtelekom.cz

titan (29.9.2004 19:40:56)

Ale nenasel sem nikde zminky ze by fup nebyl tak vetsinou kdyz nepisou ze fup neni tak to znamena ze fup je :)

Sahyb (30.9.2004 13:54:28)

Mluvil jsem s nimi telefonicky

Anonym (30.9.2004 15:22:48)

Až budeš mít smlouvu, tak si ji důůůkladně prostuduj

Anonym (30.9.2004 17:17:53)

jinak navíc 1GB je za 45Kč bez DPH

AAA (1.10.2004 07:35:23)

Máte s připojením nějaké zkušenosti?

Anonym (7.10.2004 16:49:09)

zatím čekám na připojení

Anonym (12.10.2004 15:59:04)

a už to někdo má?

Anonym (29.9.2004 15:59:20)

Rád takových služeb využiju. Nabídky obsahující požadavek zaplacení přenesených dat mi neposílej, leda bys je platil sám.

Marek (6.10.2004 16:19:20)

www.metron.cz 1024kbps max.agr.1:10 za 500,- včetně DPH bohužel jen Jihlava já jsem spokojenej:-)

Anonym (6.10.2004 18:33:24)

Na wifi v Pardubicích za 350 ale v ADSL?

Anonym (12.10.2004 12:52:10)

FUCK EMEA

Ben (12.10.2004 12:54:52)

Co mas proti emea? Ptam se, protoze si od nich chci poridit pripojeni.

Aiax (6.10.2004 21:14:37)

Tak to je bomba, to mají vlastní síť nebo co? Tohle prostě nemůže být přeprodávané ADSL od Telekoumáků!

Anonym (7.10.2004 08:57:10)

GTS taky takhle začínalo! A jak skončilo!

Anonym (30.9.2004 07:14:27)

U varianty bez omezení dat (256/64kbps) se smlouva uzavírá minimálně na 9 měsíců a poté na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce. No to mi moc vyhodne neprijde ...a nechapu proc by ti tohohle ISP mel doporucit CTc ??