Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Plná funkčnost bude obnovena v nejbližších dnech. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Well ASU-8000 a problém bytí active na DC++

Well ASU-8000 a problém bytí active na DC++

Zlý výrostek Hugo (24.9.2004 13:23:23)

Mám doma modem od telekomu, ten nejlevnější. Problém je takovej, že když se nastavím jako active, tak DC nešlape. Když sem procházel toto fórum, tak sem našel nějaké řešení, ale to se netýká tohoto typu modemu. Prý se to má dělat tak, že se nastaví router, ale já se obávám toho, že todle asi nějaký router nebude. Hlavní problém je, že nikdo mi nepoví, jak vlízt do nastavení routeru. Z prohlížeče mi ty adresy nefungujou. Kdo mi poradí tak toho budu do konce života rituálně uctívat :-)

Nargon (24.9.2004 13:34:14)

Je to USB nebo Ethernet (do sitovy karty)?

Hugo (24.9.2004 14:14:09)

je to USB, Ethernet to neni

Nargon (24.9.2004 14:51:07)

Pak tam zadny nastavovani neni, v DC vam Activ mod pujde bez problemu, jen ho povolte ve firewallu. A radim ten integrovanej Firewall ve win XP vypnout.

Hugo (24.9.2004 15:04:52)

Firewall z SP2 je vypnutej. Mam nastaveno jako active, kdyz dam hledat, tak to hleda, lec kdyz chci stahovat, tak nic, pise to connection timeot. TAkze tam bude este nejakej orech. IP v DC je nastavena jako ta moje verejna, mozna este nejakej port.

titan (24.9.2004 19:50:41)

ja sem v dc zadnou ip a port nezadaval nechal sem to prazdny. a funguje mi to na active. connection timeout mi to pise taky ale jenom u par lidi. tak u jednoho procenta.

Hugo (25.9.2004 01:10:43)

No, tak ja sem to pustil este tedka vecer a zase nic... zase to neslape. Mam to nejaky zaklety. Tak sem to dal na pasive a uvidime. Nejak se s tim este poperu

Filip (16.2.2005 14:09:41)

A vytetoval sis "Nargon" na zadek ? :) asi ne, proto ti to nejede... To co slibis mas udelat :)

Hugo (24.9.2004 16:47:37)

Hej, ty si carodej, nevim co se stalo ale DC mi z niceho nic zacalo behat jako active. Necham si tvoje jmeno vytetovat na zadek :-)