Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > podmínky pro ADSL v čechách

podmínky pro ADSL v čechách

Martin (1.11.2004 14:04:46)

Nevíte zda a kdy plánuje telekom změnit podmínky českého adsl? Mám namysli technickou specifikaci například rychlost, agregaci, atp. Koukám po internetu a téměř v každém krajském městě alternativní operátoři nabízejí kvalitnejší připojení za méně peněz. (Netbox, Trinity, UPC, atd.) Přide mě že pokud nechce telekom přijít o další telefoní přípojky tak měl s nabídkou něco urychleně udělat!!!

Hanz (1.11.2004 14:08:05)

No ve velkých městech na telekom kašlou, každej normální si najde jinou kvalitnější a levnějši variantu připojení! Bohužel to neplatí obecně, lidé z menších měst kde není taková konkurence mezi ISP tak musejí čekat na zázrak od ČTc. Co by na to řekl vláda s panem Mlynářem, takhle si představují podporu internetu pro domácnost? Přide mě že zase se zvýhodňují ti co to nepotřebují a vydělává se na těch co na to vlatně ani nemají a aby mohli používat internet tak si musí odepřít něco jiného!!!

Nargon (1.11.2004 14:09:55)

Telecom je svine, a jestli snizi agregaci, zvysi rychlost, zacne neco garantovat tak to bude nejdrive za 10 let a cena bude 50x vyssi.