Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Poradíte mi už někdo????

Poradíte mi už někdo????

Tomáš (10.11.2004 15:25:35)

Potřebuji radu...Mám Internet Expres a modem Lucent 22A-BX ( http://www.lucent.cz , http://www.cellpipe.wz.cz) .Problém je v tom ,že mi nejde udělat internetový server ve hrách ktere používají protokol UDP ,ale jdou mi jen ve hrách jako je třeba Painkiller - používa TCP .Porty mám všechny otevřené,u NATu mám pravidlo NAPT ,a používam protokol připojení PPPoA,modem je připojen do routeru a k němu jsou zase připojené 4 PC a 1 na bezdrátu...V počítači mam vytvořeno připojení tak: (Průvodce vytvořením připojení,Připojit k internetu,Nastavit připojení ručně a potom Připojit pomocí širokopásmoveho připojení, které je vždy zapnuto),poradíte mi nějaky jíny způsob připojení?(jakýkoliv,hlavně aby to fungovalo,klidně i na 1PC) ,pak nastavím DNS a internet jede v pohodě...Ale co těď s těma UDP??? Ocením každou radu...Předem děkuji

Anonym (10.11.2004 15:32:25)

Poradím jednu věc,kterou používají zkušení profesionálové - zkuste do modemu zapojit jen jedno PC a rozchodit to tam a pak připojit router a další PC.Ono totiž v konfiguraci,kterou jste popsal je velmi mnoho neznámých (modem ,router,5 PC atd.).Prostě zkuste nejdříve tu nejjednodušší variantu.Jinak tento modem má defaultně aktvivní firewall.Máte otevřené porty i pro UDP?

Anonym (10.11.2004 18:01:25)

Co takhle se podívat na IP filtry. Máš je vypnuté? IMHO, ten Lucent máš nastavený jako router a za ním další router? Nebylo by lepší nechat Lucent jenom průchozí jako samotný ADSL modem bez routeru?