Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > ADSL a český telecom

ADSL a český telecom

Hanz (30.11.2004 15:39:39)

Když čtu vývoj cen a kvality připojení na internet u konkurenčních produktů jako například kabelovka, bezdrát, tak se nemohu ubránit dojmu že CTc úmyslně brání většímu rozvoji internetu v české republice. Zkuste si někdo porovnat nabídku CTc versu (kabelovka, bezdrát, zahraniční ADSL, atp,)! Při pohledu na výsledek bych nejradši pánnům Berdára, Crhu a spol. něco provedl, aby se probrali. Problém je v tom že je v jejich počínání kryje stát pod vedením p. Grosse, takže je to vlastně v zájmu státu aby český občan neměl možnost plnohodnotně pracovat s internetem. Vivat Gross, Berdár a spol.!!!!!!!

Anonym (1.12.2004 06:31:42)

Tak to co si tu predvedl se nazyva demagogie. Kabelovka i ostatní operátoři ve světě mají už své sítě postaveny a zaplaceny a investují minimálně, tzn že nemusí tak tlacit na pilu. Srovnej si ceny eurotelu a Pegasu s dnesnimi.....to neni Oskarem, to je tim, ze uz maji zaplaceno, kdyz ne vsechno, tak velkou cást. Stát by do toho neměl co mluvit, jsme jedna z mála zemí, kde je regulované ADSL.... S Berdáren souhlasím vřele.....už aby šel do.....

Houmles (1.12.2004 06:36:38)

Když jsi zmínil Oskar. Tak ten asi těžko bude mít všechno splacený. A světe div se ceny má dobrý.

Hanz (1.12.2004 08:41:59)

No nevím, český telecom si platím ze svých daní a odpovídající službu za to od něho nedostanu! Přide mě že je něco špatně, že by se na tom mělo něco změnit, nepřide vám???

Anonym (1.12.2004 10:22:06)

Telecom je akciová společnost a z vašich daní nevidí ani halíř.Jak by jste si to představoval?Znárodnit?To už tu jednou bylo a jak to dopadlo.Pokud se vám nelíbí služby Telecomu,můžete si je objednat u jiné poskytovatele,je jich dost.

Anonym (1.12.2004 10:57:03)

Seš vocas Telecom=státní společnost. Tak si to přeber.

Hanz (1.12.2004 11:19:53)

Nechci se vás nijak dotknout, ale když je někdo majoritním vlastníkem nějaké společnosti, tak má také i právo rozhodovat. Tímto vlastníkem je stát. Stát funguje z naších daní. Stát slibuje, že bude podporovat zavedení vysokorychlostního internetu porovnatelný s nabídkami v EU. Ja chci jen to co mě patří. Až bude telecom v pozici jak uvádíte, tak bude situace jiná a dám vám za pravdu. Ale když se podíváte jak se soukromé subjekty doslova perou o zákazníky rozmanitostí svoji nabídky tak toto mě u českého telecomu schází. (Nebo nemám přístup k úplné nabídce CTc) :-)))