Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Prosim nejakeho insidera..

Prosim nejakeho insidera..

Petr (3.1.2005 18:26:32)

Budu si porizovat ADSL a chtel bych se zeptat, jestli se chystaji nejake zajimave udalosti - napr. upravy parametru, cen, rozhodnuti o propojeni apod. a nebo zdali se jeste dlouho nic nestane. Poridil bych si ted zrejme to nejlevnejsi s prijatelnym limitem, coz vychazi Nextra Start za 590 ci Emea za 599, limit 4 a 3 GB. Jenze - co ja vim, treba se neco chysta a za par dni prijde - ja nevim Volny nebo Contactel - s nejakou specialni nabidkou a velkym datovym limitem, ci treba i Telecom s necim novym. Coz bych pak treba litoval ze jsem chvili nepockal. Proto se tedy ptam nejakeho insidera - ne na mnoho - jen jestli se "neco" z nejake strany chysta (at uz Telecomu, rozhodnuti propojeni, upravy parametru, limitu, cen..) anebo muzu v klidu objednat Nextru ci Emeu, ze stejne nic vyhodnejsiho v nejblizsi dobe nebude. A nebo jestli mam jeste pockat, ze se neco zajimaveho chysta.. Diky!

Vlado (3.1.2005 22:23:32)

Já teda nejsem insider, ale nejdřív se musíš pídit po dostupnosti připojení přes Telenor (Nextra mu říká ADSLink FUN). To je do budoucna technicky lepší a není to přeprodanej Telecom. Pak si porovnej výpovědní lhůty (to kdybys chtěl přejít), cenu modemu, jestli v nabídce nejsou skrytý náklady a tak dál. Já jsem celkem spokojenej s Nextrou ADSLink Start, ale tim 512/128, které už se nenabízí. Do současnýho 256/64 bych nešel. To radši vrazit 120 navrch do FUN.

Petr (3.1.2005 22:49:12)

Tohle ja vim, ale Telenor tady bohuzel neni a nebude. Vypovedni lhuty vetsinou nemuzu najit a webu nebejvaji. Modem i hardware mam, jelikoz prechazim z jineho operatora. ADSLink Start vypada ale zajimave tim ze ma limit 4 GB a posledni mesic bylo ze 1 GB za 35 Kc, coz by bylo super, ale nevim jestli to byla casove omezena akce, nebo to tak bude dal.

Anonym (4.1.2005 09:01:45)

pockej do unora, udelas dobre ..

Anonym (4.1.2005 13:19:53)

Mozná. Ale je fakt, že v únoru se ti vyplatí počkat na duben, v dubnu na červenec, v červenci........................