Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Český telecom

Český telecom

Petr (14.1.2005 10:18:09)

Dnes jsem si prošel pár stránek na internetu a radší sem toho nechal, téměř všude čtu jak v okolních státech zrychlují a zkvalitňují připojení na internet a služby na něj vázané, jenže když si přečtu nějakou informaci týkající se českého internetu tak nic pozitivního nenajdu a výsledkem mimojiné tyto dvě dvě věci které mě nejvíc naštvali: - stav adsl, nic o zkvalitnění nebo zlepšení, čas občasu CTc opraší svoje nemožné nabídky, ale nic nezlepšuje a nezkvalitňuje!!! (hodně mě vytočila informace o zamýšleném zvýšení ceny za pronajem pevné linky!!! TO SNAD NÉÉÉÉÉ!!! - co se týče třeba wifi, tak 5ghz pan stadník neschválil, ale při pohledu na zbytek evropy jsem opět v šoku, už moc států v evropě nezbějvá kde by to nebylo povoleno!!! Proč to u nás nejde. (odpovědí je hodně, jedna je že pan Stádník jako bývalej zaměstnanec CTc je s nima neustále ve spojení!!!) - něco na závěr, jediné kdo nabízí trošku konkurence schopné připojení je v připojení v podaní kabelovky nebo lídí kterým došli nervy a za vlastní peníze si pořadné připojení obstarali! A na závěr mám otázku, na co si platíme český telecom ze svých daní??? (Odpověď by měl podle mě dát pan Berdár společně s panem Grossem, ale té se asi nedočkáme :-((( )

Martin (14.1.2005 14:47:02)

Fakt platíš telecom z daní? A co Novu tu taky? :-)

Jirka (14.1.2005 14:59:51)

No ta desetimiliardová prohraná arbitráž za novu se taky nevzala odnikud, takže se nesnaž dělat chytrýho. A že telekom taky ne? Hochu, měl bys trošinku pootevřít oči a koukat kolem sebe, než začneš psát nějaký chytrosti na fóra. A k tomu všemu ještě z našich daní platíme i výše jmenované soudruhy, kteří kálí na obyčejné lidi jak na placatý kamen. Nejvíc mě štve, že šéf, který platí mě mi může kdykoliv sdělit "zítra už nemusíš chodit do práce" ale já to soudruhu Berdárovi říct nemohu, ač ho platím. Bordel největší. Úplatky, úplatky, úplatky, protože by jinak byl padlej na hlavu, kdyby dosavadní rozhodování myslel vážně.

Martin (14.1.2005 15:11:11)

Že platíme daně, telecomu i nově hmmm.No arbitráž je hezká věc, ale čí je to chyba? Novy? Telecomu? Asi těžko, brečíš hezky, ale na špatném hrobě.Napiš našim politikům.Třeba tě vezmou mezi sebe, pak se nemusíš bát svého šéfa.Jo a trochu optimismu do toho života, nebuď jen nasranej

Jirka (14.1.2005 15:25:43)

Však se tady bavíme o politicích a úřednicích. Ty firmy jen zneužívají to co jim politici a úředníci umožní a jaké jim dají výhody proti jiným firmám. Já bejt na telekomu, tak dělám totéž. K pláči ovšem je, že úředníci skutečně rozhodujou, jako kdyby je někdo praštil klackem po hlavě, neeticky, nelogicky, nepružně. Ve prospěch firem, resp. jedné firmy, nikoli pro lidi a rozvoj. Taky by jsi měl být znepokojen, že takoví úředníci jsou placení z tvých peněz.

Martin (14.1.2005 16:12:12)

To s tebou souhlasím. Ale je to problém tohohle státu a lidí u moci.Nejedná se bohužel jen o jeden podnik, ale i o spoustu dalších.

Umiyaki (15.1.2005 11:31:03)

Co se týče NOVY, tak tu jsme si zaplatili na nekolik stovek let dopredu :-)