Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > skynet pres telenor nejvyhodnejsi?

skynet pres telenor nejvyhodnejsi?

Kojak (4.3.2005 01:49:50)

Zdrawim, mate nekdo pripojeni neomezene od skynetu pres telenor jewi se mi to jako nejvyhodnejsi za 1190 bez Dph.A jeste jedna wec nikde sem se na jejich strankach nedocet o zadnym FUP.Tak v cem bude hacek ze je to lewne a neomezene ?

Jirka (4.3.2005 09:50:45)

ahojky,taky o něm uvažuju,chci to za 890 bez DPH,komunikuju s nima a říkají že tam není ani FUP ani omezování portů,jenže já bych to rád měl i ve smlouvě a do toho se jim moc nechce.Taky chci smlouvu o smlouvě budoucí,kvůli tomu,že je tam dost veliká výpovědní lhůta a můžou mi zabrat DSLAM a to taky nechtějí.Jinak by to bylo velmi zajímavé,takže uvidíme.

Nargon (4.3.2005 11:07:12)

Ani se jim nedivim, ze ti do smlouvy nechteji dat ze na tebe nmepouziji fup nebo omezovani portu. Telenor myslim jeste nezapl agregaci a az ji zapne, muze to vypadat podobne jako u telecomu, kdyz ji zapnul rychlosti se pohybovaly pod 30Kbit/s u vsech pripojek. Jedine reseni bylo FUP nebo placeni dat. Placeni donutilo k nizsi "spotrebe" dat a fup je omezil rychlosti. Pak se situace kolem adsl zacala zlepsovat. Telenor ma sice agregaci nizsi 1:40 a teoreticky by rychlost pod udavany pomer nemela klesnout, ale 12,4Kbit/s nebo 51,2Kbit/s neni moc dobre. A nejspise lide telenor vyuzivaji jak mohou, tedy stahuji 24 hodin, 7 dnu v tydnu. Tak se bud dockame nejakeho fupu, placeni dat, nebo nejakeho jineho zpusobu omezeni, protoze zakaznici nebudou s takovou sluzbou spokojeni. A systemove je urcite jednoduzsi aplikovat fup na vsechny nez na vsechny, krome nejakych vyjimek.