Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > problem s nextra telenor adsl 2048 > ODPOJOVANI> HELP PLS

problem s nextra telenor adsl 2048 > ODPOJOVANI> HELP PLS

FLiP. (6.3.2005 18:18:12)

mam nextra telenor adsl 2048/384 30gb 1:40, modem siemens objednany na dsl.cz, mam problem v tom, ze nekdy de pripojeni naprosto v pohode ale nekdy mi to proste spadne na modemu prestane blikat diodka link ( modem nevysila neprijima data ) a dioda SYNC blika cervene a kdyz se chci pripoji tak mi to hazi nakou chybu hardwaru a ten software co se nainstaloval s modemem mi hlasi ze ADSL disconnectred from network a ze connection idle pak to vzdycky chvili nejde pak nekdy spadnou windowsy hodi to tu chybu a pak to de, dost mne to vadi :/ ten modem je primo od nextry kterej mi oni poslali...cim to muze bejt ? hodne mi to vadi :(

Nargon (6.3.2005 18:56:57)

Hm kdyz modem straci synchronizaci je mozny ze mas nekvalitni vedeni a jestli jses dal od ustredny cca 3Km tak to 2Mbit nemusi zvladat.

FLiP. (6.3.2005 19:00:29)

tak co mam delat? to snad mel vedet telenor nez mi to zridil ne ?! to ted budu mit rok takle nefunkcni pripojeni ? jak zjistim jak sem daleko od ustredny ? dik...

Nargon (6.3.2005 19:02:47)

Nejprve bych zkusil jinej modem, pokud mas moznost si nekde pujcit. to co jsem napsal je spise krajni moznost, pokud si nemuzes jinej modem pujcit zkus ten co mas reklamovat.

Lady (6.3.2005 22:27:59)

Jednoho zbytečného Siemense mám doma. Po změně operátora stejný problém. Siemens fachčil jenom u ČTc a občas padalo připojení, nepomohla výměna. Teď mám Well Asu-8000 a zatím dobrý.Prostě pro Telecom Siemens jakžtakž jel, pro GTS přes ujištění technického centra Telecomu nebral - link nesvítil, stejně tak blikal Sync.

Anonym (7.3.2005 09:34:29)

no ve vzdalenosti bych to nevidel na analogu jim mereni de docela presne ! spis bych to vydel v tech USB modemech se vdycky votresu kdyz to slysim usb vyhodte a poridte ethernet . Navic kdyz hlasi ze mu to dokonce resne i PC !!! Ovaldace asi . Kazdopadne Nargon ma pravdu skusit jiny modem pokud mozno na ethernet p.s. Kdyz vidim u usb dial v telefonim pripojeni a potom mackat pripojit tak mam stoho osipky :)

Anonym (7.3.2005 09:53:39)

Vzdycky, kdyz neco kupujeme od siemense tak zarizeni funguje defacto vyborne akorat no je v tom siemens-vozy metra rinci tak ze tam nejde slyset vlastniho slova a ty rusky sou lepsi,tramvajim se po x kilometrech zacina propadat strecha,telefony maji softwarovou chybu a siemens to oznaci za vlastnost a dal neresi, software na ridici systemy ma uzavreny a kvuli kazdy kravine musi prijet expert. Das ist Siemens. Tohle je ale asi problem vetsiny USB modemu. Ja jenom abyste vedeli co je to za firmu kdyz uz padlo slovo o siemensovi.