Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Miroslav Šilhavý

Miroslav Šilhavý

Tick (28.11.2003 23:14:24)

A vy jste proboha kdo? Č lověk co snědl vtipnou kaši celého světa, všechno ví a všechno zná a ke každému tématu se dokáže fundovaně vyjadřovat? Upřímně řečeno díky Vám už se me delší dobou příčí číst tato fóra, zabalte už to prosím...a prosím o to i Český telekom.

pff (28.11.2003 23:49:47)

Me by jen zajimalo, kdyz je pan Silhavy takovy vseznalek a ohani se neustale tim, ze vlastne nejde za mesic stahnout vic nez par GB dat se soucasnou agregaci, jak je tedy mozne, ze v zahranici je plno ISPs, kteri pouzivaji taktez agregaci 1:50 (a jine), ale nikdy u nich k takove degradaci rychlosti jako u nas nedochazi. Navic, kdyby si v zahranici nekdo dovolil nabizet to co je u nas oznacovano za ADSL, pak jej jeho zakaznici okamzite opusti a prejdou k jinemu ISP. Nevadi, ze z principu je ADSL negarantovatelne, vadi to, ze u nas se CTc (potazmo ISPs) neprici nabizet pripojeni, ktere jede klidne 30, ale klidne i 80% pod udavanou teoretickou rychlosti. Tomu by se proste v zahranici kazdy vysmal. To ovsem u nas je nerealne, protoze jak vime, CTc si vse diktuje, nic nezarucuje a navic, kdyz si u nas chce clovek zmenit ISP, tak je to zalezitost mesice az dvou (kdyz neberu v uvahu vypovedni lhutu), zatimco v zahranici je to obvykle otazka hodin nebo par dnu. A nesnazte se mi tvrdit, ze v zahranici jsou kultivovanejsi a slusnejsi uzivatele, kteri nestahuji warez, mp3, filmy apod nebo ze takovych uzivatelu maji minimum, takze se agregace neprojevi. To by jednoduse nebyla pravda.

Miroslav Šilhavý (1.12.2003 07:57:25)

Pokud v zahraničí poskytují ISP ADSL s agregací 1:50 a funguje to lépe než u nás (což je pravda), pak je to tím, že mají daleko větší zastoupení hodně nenáročných uživatelů. Ničím jiným to totiž být nemůže. A pokud se nebojíte diskuse, jsem ochoten Vám dokázat i tvrzení, že sosačů je minimum. Pramenů, ze kterých se toho lze dobrat je více než dost. Ale vy to přeci víte jistě, ne?