Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > ADSL...rychlý internet... prej je to nadstandart!!!.

ADSL...rychlý internet... prej je to nadstandart!!!.

Parkan (28.4.2005 19:28:11)

Ted jsem sledoval zprávy na ČT1 ohledně zdražení...u Č.Telecomu.....tak pozor lidi rychlej internet ADSL je NADSTANDART......tak proč ho pořád propagovaly...........jsem tak rozčílenej..............

David (28.4.2005 20:40:14)

Aha... No tak konecne je to venku... Tak uz vime, proc to nebeha, ale leze... Jen me zajima, jaktoze u jinych firem, treba tady tolik probiraneho Telenoru to PROSTE JDE? Dostavat "nadstandard" za (ve srovnani s Telecomem) vyrazne "podstandardni" ceny? Pokud by ti kokoti z CTc chteli, tak mohou mit ten nej inet a nejspokojenesi zakazniky, ale bohuzel, zvyk na monopol a na styl prace "drzet dokud neni opravdovej pruser" asi funguje moc dobre.... Je to skoda, myslel jsem , ze s prichodem Telefonicy se neco zmeni, ale evidentne ne... Celkem se divim, ze to koupili, ti spanele... Asi potrebujou vyprat prachy nebo co ja vim, protoze me to prijde jak kupovat Titanic tesne pred srazkou s ledovcem.

Anonym (28.4.2005 21:10:57)

Si uplne mimo,Telecom se nikdy nepotopi a jeste vydela.To je taky duvod k cemu jim bude super net a spokojenej zakaznik kdyz si vetsina stejne koupi a zaplati ten brak co maj a velkej prusvih si predstavujes jak kdyz 5 dni nefunkcni ADSL neni duvod k reklamaci.HE HE prober se tohle je Ceska Republika :)

David (28.4.2005 21:18:11)

No je fakt, ze v tomhle absurdistanu/Kocourkove je mozny co se tyce telekomunikaci uplne vsechno...

Anonym (28.4.2005 22:21:28)

Jo nejlepší je, že si nejdříve někdo vymyslí národní broadbandovou strategii, a že chce jako budovat e-government a potom státní instituce(ČTÚ) vymyslí regulaci po česku a parchanti z CTc začnou tvrdit, že ADSL je nadstandart a ti trotli novináři to budou opakovat do skonání věků. Já se fakt picnu, na to už se nedá dívat.

Anonym (28.4.2005 23:26:58)

Vim ze to vypada spatne,ale z druhe strany je sance zacit za par (nasich)miliard budovat znova a tech ouredniku co najde praci tebe to netesi.Mozna ze diky tomu prekoname i narust 30K uredniku rocne!!