Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > zmena z CT na Nextru

zmena z CT na Nextru

marek (24.5.2005 15:42:18)

ahoj. chtel bych se zeptat jak mam postupovat pri zmene poskytovatele z ceskyho telecomu na nextru? a taky jak dlouho tato zmena bude trvat, a hlavne jak dlouho budu bez internetu? staci zavolat na linku telecomu nebo musim zajit do telepointu, tam to zrusit a pak zavolat do nextry a objednat sluzbu? namam s telecomem nastesti zadnou smlouvu. díky marek

N3 (24.5.2005 18:39:28)

momentalne resim to same.Takze 1.telepoint -tam sem podepsal zruseni adsl -potom cekat {maj na to jeden mesic lhutu}nez te vypnou a pak zazadat o adsl u nextry{ta ma lhutu 23dni na zrizeni sluzby} Ptal jsem se u Nextry jestli muzu zazadat o jejich adsl driv nez me Telecom odstrihne- odpoved ne ,nejdrive musi byt fyzicky zrusena adsl pripojka od Telecomu-pak teprv zazadat o Nextru.Jen nerozumim jakto mas s tou smlouvou???

y2k (24.5.2005 23:15:29)

Měl jsem ADSL od třetího operátora /over ČTc/ a zrušení trvalo dva dny. Od NEXTRY zřízení /over TELENOR/ bylo asi za 14 dní, takže good, ale jestli jsi zvyklí používat NET denně, tak i toto fakt prudí :-) a ten Dial-Up fakt nestačí :-)