Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Český telecom

Český telecom

Petr (24.7.2005 18:08:12)

Už mě ti šmejdi z ČT dost štvou, dnes to bylo po 3. co mi volali, jestli od nich nechci adsl a to ho mám již asi půl roku. Když jsem to zvedl, tak se mi někdo představoval asi 20 sec, hodně nesrozumitelnou slovenštinou a pak mi začal něco vykládat a smál se u toho. Asi po 5 vteřinách mě to přestalo bavit a byl jsem dost hrubý a řekl jsem mu jdi do p**i ty buz*****e a položil jsem to. Obratem volal zpátky, jestli tam je pan ten a ten a já jsem řekl, že to je omyl, že se dovolal k Novákům. No asi to poznal, že kecám a mlel si to svoje dál podotýkám, hodně nesrozumitelnou slovenštinou. Řekl jsem mu, že se ale dovolal do ČR a ne do SR a že pochybuju, že si ČT najímá slováky. On prej to víte, že jo a ptal se jestli máme dial-up a nebo isdn. Já říkám ADSL a on od ČT? Jo. Tak to je všechno nashle... Pokaždý když volají, tak jinej člověk, asi si najímají nějaký agentury, ale mají tam bordel. Volají zbytečně a je jasný kdo to zaplatí.

Anonym (24.7.2005 18:20:48)

To nic neni, u nás byli za poslední rok a půl nejmíň patnáctkrát lidi od TELE 2 nabízet jejich supervýhodné nabídky. A vždycky obcházejí celý barák a zvoní u lidí, kteří už jim dávno řekli, že telefon už dávno odhlásili...

Anonym (24.7.2005 18:28:09)

hh u nas se barak zamyka ale jednou sem je sam pustil dovnitr pod podminkou ze nepudou k nam :)) (btw. doopravdy neprisli)

moskyt (25.7.2005 14:01:20)

Me nikdo neotravuje, asi proto ze pevnou mam jen kuli ADSL a telefon se vali odpojenej ve spajzu.

Anonym (29.8.2005 18:29:18)

Tele 2 je pripad,zrovna od nich odchazime.Dokud bylo posilani faktur a slozenek placene tak to chodilo v poradku.Potom to udelaly zadarmo a prestaly to posilat.Mozna proto ze kdyz to je ted zadarmo tak to nepotrebujem tolik jako kdyz to bylo placene.Diky tomu zacaly zvonit telefony kde automat vychrli namluvene vety a potom prisla druha upominka.To znamenalo konec Tele 2,kdyby byla jistota stabilnich pingu u Radiokomunikaci vykaslal bych se i na telecom.

David (29.8.2005 19:38:34)

Jo, to potrvzuju... My mame inkasni limit 1500, na telefonu, horsi je, ze se borci z TELE2 obcas rozhodnou, ze slouci dve faktury do jedne, cili to presahne ten limit a neproplati se... To uz se stalo dvakrat... Jak jsem celkem klidnej clovek, tak op tom, co nam uz podruhy prisla nejaka upominka za neco, co je mezi bankou a jima, jsem tam na tu linku volal, kdyz me to asi napodesaty pustilo pres "plechovou hubu" k "zive slecne", tak jsem nesetril slovama jako "bordel", "na h...o" a podobne :GRRRR: :(

David (24.7.2005 19:22:02)

Hehe, no me zase dneska volali, jestli nechceme nejaky jejich uzasny novy hlasovy tarify... Tak jsem toho experta chvili poslouchal, pak jsem mu pogratuloval, ze tu basnicku umi fakt krasne prerikavat... A na jeho nasledny dotaz, "Vas tedy asi opravdu nepresvedcim?" jsem jen zdvorile odvetil, ze telecom nesnasim, mam ho jen proto ze musim a ze pristupovat na jakoukoli jejich "vyhodnou" nabidku je pro me totez jako podepisovat certu to, ze mu dam svou dusi do pekel :)

Sergey (24.7.2005 20:45:36)

Pochybuju, že byli opravdu od Telecomu, pravděpodobně šlo spíš o lovce provizí. Taky u nás opruzovalo spousta rádobyobchodníků s nabídkami levného telefonování a když jsme jim já,rodiče, nebo manželka řekli, že jsem zaměstnancem Telecomu, rychle se rozloučili a upalovali pryč.

Jan Novák (29.8.2005 16:55:14)

Tak to je mela

Danda (29.8.2005 21:02:12)

K nám zase chodí zvonit, jak Telekom, tak jiní.

Zajda (29.8.2005 22:39:40)

,,Vaše volání je identifikováno. Číslo a čas hovoru je zaznamenán. Volání je považováno účastníkem za zlomyslné nebo obtěžující volání dle paragrafu 151/200. Záznam bude předán jako důkazní materiál včetně identifikačních údajů Policii ČR." Tuto hlášku mám pohotově nastavenou na telefonu se záznamníkem. Mj. je čas hovoru a číslo opravdu zaznamenán v paměti telefonu a není problém ho kdykoli vyvolat. Je výhodné taky zaplatit neuveřejnění svého čísla ve žlutých stránkách. A to si piště že si příště dají pozor než někomu zavolají.