Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Vlastní hotspot v ruksaku

Vlastní hotspot v ruksaku

Anonym (30.8.2005 00:00:00)

Stále více a více periférií využívá systém Wi-Fi pro připojení k internetu, od mobilních telefonů až po PSP či digitální kamery (Kodak EasyShare-One). Občas ale narazíme na problém – pokud není v dosahu hot spot, jsme vyřízeni.

Karel Benda (30.8.2005 11:16:58)

Nevíte kde udělali soudruzi z NDR chybu? Z hlediska technického řešení je to velmi zajímavé a musím přiznat, zaujalo mne to. Zejména napájení solárními články. Kdo by se s tím tahal? Není ale lepší někdy tyhle moderní "serepetičky" zahodit a uvolnit se, lehnout si na záda do trávy a jen poslouchat jak krásně zpívá skřivánek nebo kuká kukačka? Zavřít a vnímat jen nádhernou vůni lesa, šumění korun stromů... Život je přeci tak krásný....

Anonym (30.8.2005 14:11:03)

nekdy mas volbu tahnout sebou moderni serepeticky nebo zustat doma :)

obrbaz (30.8.2005 16:21:32)

Myslim lehnout si do pochcane travy, a posloucht jak rvou ti blby ptaci a cekat na stipanec komara? A ten smrad lesa, s toho bych se poblil, a to nervydrasajici sumeni. Mno proste je tento prenosny nanic bo raci zustanu doma a nemusim nic na zadech tahat.

Anonym (30.8.2005 22:36:51)

Tráva neni pochcaná o nic víc než je posranej koberec roztočema v paneláku. Moč je sterilní. Řvaní krkavce je mi stokrát milejší než houkání taxikářů v jednu ráno, hulákání opilců, ježdění kamionů nebo brždění lokomotiv. Jestli ti les smrdí tak město voní? Tipyckej industriál kterýho rodiče zamykali jako malýho doma a obklopovali desinfekčníma prostředkama. Tak náš pepíček nenasbíral potřebnou špínu pro posílení imunitního systámu. Pak jednou vylez ven a píchla ho včela. Málem na to chcípnul a sestavil si pokřivený vnímání přírody.