Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Prostor pro web u Nextry

Prostor pro web u Nextry

David (3.9.2005 15:23:37)

Zdravím. Doteď jsem toho nevyužil, ale nyní jsem začal přemýšlet o tom, využít těch 100MB prostoru pro web stránky, co má každý uživatel FUN služeb u nextry zadarmo... Nastavil jsem si v user rozhraní adresu ve tvaru (alias).nextradsl.cz, ovšem pak jsem narazil na problém, nikde jsem na netu nezjistil, jaká adresa atd. se má zadávat při pokusu o FTP přístup. Může mi tedy někdo napsat, kam se mám s ftp klientem připojit, co zadat jako uživ. jméno a jestli je heslo shodné s přístupovým heslem na net? Chlapík na hotline byl jak tajemnej hrad v karpatech, prý je to všechno na tom papíře, kde bylo heslo a username pro přístup na internet... Jenže já už mám FUN půl roku a ten papír nejsem schopen najít... :( Poradí někdo, nebo je to definitivně v pr... a díky svojí blbosti to nebudu moct využít?

Anonym (3.9.2005 16:12:37)

Většinou to ISP mají jako ftp.doména.cz a user a heslo bývá stejné jako pro přihlášení do internetu a 100% je to popsané na webu nextry.

David (3.9.2005 16:36:06)

No tak jestli to tam nekdo najdete, tak mi to pls poslete... Ja ten popis fakt nenasel... :(

David (3.9.2005 16:39:48)

Tak asi po hodine a pul prolezani nextra.cz a user.nextra.cz jsem to konecne nasel... Kdyby to nekdo hledal taky, tak... Součástí služby NEXTRA ADSLink je i prostor pro Vaše WWW stránky. WWW server podporuje PHP skripty a MySQL. Váš WWW prostor je dostupný přes libovolného FTP klienta. Ve Vašem FTP klientovi nastavte: WWW server: home.nextra.cz Uživatelské jméno: adsl_ Heslo: heslo dle Vaší registrace Soubory je nutné nahrát do adresáře \public_html. Vaše WWW stránky jsou dostupné na adrese http://home.nextra.cz/~adsl_. Prostřednictvím uživatelského portálu si můžete ke svému WWW prostoru nastavit doménu 3. řádu pod doménou adslink.cz nebo nextradsl.cz. V případě problémů s WWW prostorem nebo s dotazy na podporované skripty kontaktujte našeho webmastera na adrese webmaster@nextra.cz. Jeste BTW, nevite, jestli podporujou PHP MyAdmin a jak je to s MySQL databazi?