Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > ADSL, jeden krok vpřed, dva zpět...

ADSL, jeden krok vpřed, dva zpět...

... (31.12.2003 00:30:03)

nechápu postup českého telecomu se zaváděním nových tarifů...nechápu jeho zpětnou tendenci...všude ve světě, když se přišlo s připojením tupu DSL se začínalo s omezenými nabídkami...paušální připojení jen mimo špičku...datové limity...a podobně...s rostoucím počtem zákazníků a tím pádem i s rostoucími příjmy za prodej takových služeb se investovalo do technologíí tak, aby se postupem času mohly limity zvyšovat popřípadě úplně rušit...u nás je to přesně naopak...ovečky se vyženou na pastvinu...tam se hezky pasou a množí...ve chvíli, kdy jejich množství dosáhne určitého počtu začne být jejich pastevci líto peněz, které musí vynaložit na obnovu a údržbu pastviny...tak se ovečky zaženou za plot...každá se oplotí 2x2 metry širokou ohradou...a začne se vydělávat ve velkým s co nejnižšími náklady... český telecom by měl zvážit, zda jeho vize podnikání s ADSL technologií má parametr udržitelného rozvoje, nebo je to jen jeden z mnoha způsobů jak "vytunelovat" novou technologii, co nejvíc se na ní napást, zparazitovat...a následně pošpiněné frekvenční rozsahy ADSL služby, o kterou už není nejmenší zájem, rozprodat...

Arny (31.12.2003 09:10:27)

Já myslím, že není daleko doba,kdy Telecom bude mít finanční problémy a jeho strategie se bude muset změnit. Vše na co v poslední době šahá,totálně podělal. ISDN = omyl, ADSL = už to začíná být omyl rovněž. Volání z pevných linek začíná být nekonkurenceschopné. Měl by se vážně zamyslet.

Jirka (31.12.2003 12:19:49)

Ale dyt je to eště furt víceméně státní podnik. Jaké finanční problémy? To se zase do telekomu budou lít státní peníze z našich daní, aby to pak vůbec šlo prodat... Jenomže se touhle privatizací eště nenapakovalo plno lidí, co by taky chtěli, tak proč někam spěchat? Já si myslím, že to je všechno záměrné.

Anonym (6.1.2004 09:36:52)

.