Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Plná funkčnost bude obnovena v nejbližších dnech. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > D-Com router a aktivny DC++

D-Com router a aktivny DC++

AlexSK (15.9.2005 13:24:19)

Ahojte, prosim vas poradite mi ako prenastavim d-com router (dsl), aby som bol aktivny v dc++. Vopred velmi pekne dakujem!!!

Nargon (15.9.2005 16:08:57)

Protoze D-Com vubec neznam, tak ti poradim jediny. Podivej se do manualu k tomu modemu. Najdi tam jak se ma postupovat pri nastavovani natu (port forward). Pak si vymysli nejaky cislo, treba 415 a tenhle port forwarduj. Pak v DC zapni activ mod, nastav port 415 a tvoji VEREJNOU IP. Pokud mas i port 415 povolenej ve firewallech tak to pojede.

AlexSK (15.9.2005 16:27:55)

Aby som to zhrnul: v nastaveniach routeru musi byt 415 port pre port forwardingu a vnutorna 192.168.xx.xx adresa ("host IP address", ktory je potrebny pre v port forwarding nastaveniach), kedze v samotnom DC 415 port a verejna adresa, v mojom pripade 212.81.xx.xx (samozrejme s cislami namiesto xx.xx), vsak?? Dik vopred!

HoD (29.1.2006 02:38:18)

http://handzofdestiny.host.sk/dcomrouter.html

lukk (16.9.2005 16:56:37)

Ja mam DSL a tento modem a som Activ na DC++ tak keby si nieco potreboval tak napis. Ale Nargon to vysvetlil takze asi pohoda. V meni nehladaj port forwarding ale nastav to v Virtual Server jeden TCP a jeden UDP port

Nargon (16.9.2005 16:58:35)

Nj Virtual server, to je pak potiz kdyz si to kazdej vyrobce pojmenuje jinak.

AlexSK (16.9.2005 21:36:00)

Dakujem. Uz som zistil v com bol problem: nextra (na Slovensku aspon) totiz ma integrovany firewall, ktoreho paranoiu bolo treba trochu zmiernit :) Vdaka vsetkym za ohlas!