Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Český telecom-nefunkční systém-migrace z Internet Expres na Broadband

Český telecom-nefunkční systém-migrace z Internet Expres na Broadband

john.hirsch (4.11.2005 13:44:43)

Měsíc se pokuším domluvit s operatérkami na migraci z Internet Expres na Broadband. Výsledek téměř čtyř hodin zjišťování informací od operátorek, odělení poruch, obchodníků, oddělení stížností: Systém odmítne tento požadavek provést a dodavatel softwaru není schopen do dnešního dne tuto závadu odstranit. tot resumé jsem z nich doloval asi přes 7 lidí 4 týdny. Nemíjí ani tolik slušnosti aby přiznali, že jim to nefunguje. Rád předám informace nějkému médiu, které by jim udělalo zápornou reklamu.

Anonym (4.11.2005 14:01:21)

Ten novej system co maj je slabej, dokaze delat i jine veci,napriklad o pulnoci prerovnava zakazky opravy a podobne co vznikly prez den a kdyz zrovna nema naladu tak jich par zahodi.Sytem se tesoval v Usti kde je nejakych 100K linek kdyz se vyskytly mouchy tak se to nejspis resilo Ceskou cestou nekde v ustrani.Na tvem problemu je nejhorsi ze i kdyz jde migrace udelat a vsichni to vedi nemuzou to udelat protoze system rekne ne a kdyz by to udelaly mimo system tak by ti nedokazali vystavit ucet ani nasledne zasilat vyuctovani za Broadband protoze ho podle systemu nemas.Mimochodem co posledni dobou u Telecomu funguje s vyjimkou telefonich linek??

TheIF (4.11.2005 15:19:49)

Teď jsme přecházel u NEXTRA FUN na NEXTRA OFFICE (přes ČT) a taky mi nejdřív poslali nějakou chybu --------------------- 1.11.2005 --------------------- Vase objednavka na zmenu sluzby (pripadne odkup modemu) nebyla prijata k realizaci. Duvod: Top level exception in SiebelSender - cz.telecom.ibwli.core.IbwliException: [ID051101-145616044-088125-server2] IOMSiebelDispatcherBean System Error The call ended with HTTP response code: 500 --------------------- 3.11.2005 --------------------- Velmi se Vam omlouvame za zaslani uvedeneho notifikacniho mailu. Slo o kratky vypadek aplikace na strane dodavatele. Jak jiz jiste vite, zmena byla v poradku dokoncena