Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Plná funkčnost bude obnovena v nejbližších dnech. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Už vím, co mi na těchto nových stránkách www.dsl.cz tak se**********

Už vím, co mi na těchto nových stránkách www.dsl.cz tak se**********

y2k (4.1.2006 15:15:19)

Zkoušel někdo něco "vytáhnout" (třebas link na WEB) pomocí Ctrl+C ????? Ono to totiž nejde, fakt super !! Grrrrrrrrr

ja (4.1.2006 16:43:27)

ja sem to škousel, a nejde :)

Anonym (4.1.2006 16:49:30)

ja teda nevim ale s firefoxem 1.5 zadnej takovej problem nemam

rosi (4.1.2006 17:42:05)

firefox bez problemů. V IE to nejde. Vybere to celou stránku.

Anonym (4.1.2006 17:10:45)

Opera 8.51 a jde to

Nargon (4.1.2006 17:16:00)

Jo uplne v pohode, klidne tvuj text vytahnu a znova sem vlozim: Zkoušel někdo něco "vytáhnout" (třebas link na WEB) pomocí Ctrl+C ????? no problemo

y2k (4.1.2006 21:10:44)

A jaký máš prohlížeč ?? Určitě ne IE nebo jeho nadstavbu... (samozřejmě Ti věřím)

Nargon (4.1.2006 23:32:10)

Operu, jedine operu. S firefoxem, jsem mel na nekterych strankach problem, ze se nezobrazily cele :( a IE pouzivam jen v nouzi.

y2k (4.1.2006 23:56:51)

Když já jsem hrozná konzerva...... Proto Avant, je to nadstavba, má záložky a stejné ovládání, akorát méně chyb :-) taky jsem zkoušel ostatní, ale těžko si zvykám :-)

Nargon (5.1.2006 00:27:25)

No ja jsem si na operu rychle zvyknul, hlavne na mysoidni macra, pro posuv vpred a vzad (zmacknu a drzim pravy tlacitko, hnu misi doleva, pustim pravy a jsem o stranku zpet)

Anonym (5.1.2006 00:44:26)

to je pro firefox jako plugin...

Anonym (4.1.2006 17:24:54)

Jj, mě to taky nejde, u těch odkazů mě to štve.

Anonym (4.1.2006 17:26:16)

a co pouzivas za shitozni browser ?

Anonym (4.1.2006 17:29:14)

Takový, který používá hodně velká většina :-)

Anonym (4.1.2006 17:35:09)

no tak to se pak nediv kdyz pouzivas MalyMekky Internet Exterminator ;)

y2k (4.1.2006 21:09:39)

Já kupříkladu používám nadstavbu IE a to program Avant Browser, s kterým jsem poměrně spokojen. A sorry pane, ale jestli někdo udělá WEB, který nejde řádně prohlížet a používat pomocí IE, tak je to ostuda, protože na IE jede 90% uživatelů. Toto není reklama na IE, protože to je sh*t, ale fakt !

Petr (4.1.2006 21:15:17)

Chyba je v IE, to je jasný. Těžko hledat důvod, proč taková primitivnost jako označování textu nechce fungovat, mě osobně nenapadá konstrukce HTML která to může způsobovat. Je to jednoznačně nějaký pořádný bug v prohlížeči. Ale stejně doufám že se jim povede najít proč z toho IE tak vyšiluje a opraví to.

Anonym (4.1.2006 22:35:20)

Dnes se dělá věe hlavně pro FIREFOXE a OPERU - hodně stránek mi z IE nefungovalo a tak jsme zkusil ohnivou lišku a už u ní zůstal, protže se to z IE nedá ani srovnat

y2k (4.1.2006 21:12:38)

Avant Browser 10.1 Build 37 link : http://www.avantbrowser.com/

Anonym (4.1.2006 20:41:37)

Kde je problem? Oznacim a macku prostredni tlacitko.