Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > adsl - bezdrátově

adsl - bezdrátově

Jirka (17.2.2006 14:56:30)

vcera byl u me chlapek a shanel lidi co by chteli unas ve vesnici adsl. rikal ze jich potrebuje aspon 10 aby se to zaplatilo nebo co moc sem mu nerozumnel. nez sem se ho stacil zeptat na podrobnosti byl fuc...zajimalo by me jestli je mozny aby knam bylo zavedene adsl do vesnice a ja se pripojil ikdyz nemam pevnou linku? rikal cosi o nejake antene...pripadal mi ozraly :-))) ale pry ze uz je to promerene- nevim co :-) poradite nekdo? nebo mam zanim skocit.. ale to se mi nechce bydli dost daleko a v tomhle pocasi kdo by lezl ven :-)). zajimalo by me jak to asi myslel. jestli jako nejakej centralni bod se zridi a tam se budem pripojovat pres bezdrat? jde to tak nejak uskutecnit? nebo mam bez pevne smulu? a kolik by to tak stalo asi?

Nargon (17.2.2006 17:01:56)

Sakra proc ja vyhodil moji vernou kristalovou kouli :( ted bych ti na vsechno odpovedel. Aha uz vim proc jsem ji vyhodil, protoze nefungovala. No tak bych ti asi neodpovedel. Takze zajdi za tim chlapkem a na vsechno se zeptej. Mno a byl ozrany jen ON? nebo i ty? A tak odhadem asi mluvi o tom ze on si poridi adsl a pres wifi vam to nejak nasdili. No nevim jestli je to zrovna vhodne reseni, ale proc ne. Nejak se zacit musi a casem urcite pujde zridit nejaky lepsi zdroj pripojeni pro celou tu vasi sit.

Anonym (17.2.2006 18:15:03)

Kdyz si pres to adsl zaridi VO sluzbu proc ne. Klidne i agregovanou. Do vesnice neni ani tak problem sehnat páru stréců a v hospodě to nějak dát do kupy. Složí se na pár apček. Dohodnou se jak to budou platit. Problém největší je JAK DOSTAT DO VESNICE KONEKTIVITU! To naskakujou děsný pálky jenom za hloupý mikrovlný pojítka. To je klidně 3x tolik co město(ne Praha). Spousta vesnic je v ďolíku. A ten stožár na kopci neni zadarmo.

Anonym (17.2.2006 19:05:04)

S konektivitou by ani nemusel byt problem... Co jsem alespon videl nejake vesnice, tak je telefon aspon u radnice. Tak se nejak dohodnou se starostou a koupit, treba jen na tu budku, ADSL.

Anonym (17.2.2006 18:38:04)

radsi kdybys misto tech blbych usmevacku(smailu)napsal nejakou podrobnost,tak jsi tu napsal akorat kulovy,

Anonym (17.2.2006 22:32:13)

Net za 300Kč/měsíc, bez limitu, rychlost až 2MB v době, kdy jsi připojený sám, jinak průměr tak 512

Jirka (19.2.2006 11:53:42)

mohl bys mi prosimte rict o co presne jde a kde si otom neco muzu precist? jak to myslis bez limitu a je tam FUP? pls nejakej odkaz by bodl