Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Chudáci ISP, ČTc je drtí a drtí

Chudáci ISP, ČTc je drtí a drtí

Default (27.1.2004 13:25:33)

Tak jsem si dnes přečetl úplné znění RAO. Dle smlouvy se opět ČTc chová jako správný monopol. Asi hreší na to, že nemůže být zatím "správná konkurence". Nevím proč, zrovna ČTc spravuje veškeré "dráty" , které nám vedou k domovům. Dělá si na ně nárok, ač je natáhl a zprovoznil ještě Československý stát. Teď si ČTc hraje na velkého podnikatele a z jeho podmínek bych akorát tak ........ FUJ ! Po přečtení podmínek a technických specifikací se už vůbec nedivím veškerým ISP, že se chovají tak jak vidíme. Zisk z toho totiž mají vekmi malý. Po mích hrubých propočtech, kdyby se ISP chovali tak, aby nám naše připojení běhalo alespoň tak jako jinde na světě, pak by šli domů po zaplacení nájmů, daní a zaměstnaneckých platů asi tak zhruba s nulou. Takhle se ale podnikat nedá, a proto asi Tiscali a jemu podobní dělají to, co nás všechny obtěžuje! Na hlavní vině je ale stejně ČTc, který má jediný velmi vysoké zisky a služby které nabízí jsou špatné a předražené.

Anonym (27.1.2004 13:40:51)

Mno nevim nevim. Znam RAO a rekl bych ze kdyby bylo ADSL kvalitnejsi, muselo b ystat vic , resp. minimalne podil ISP na cene by byl procentuelne vyssi . Takhle ISP pocitaji skutecne s cenou jedne padesatiny vyhrazene ADSL linky + opruzne na hlavu

Anonym (27.1.2004 14:13:08)

telekom je banda zmrdu. byli by raci kdybysme si poridili vsici to jejich podelany isdn. naky adsl jim je uplne u prdele a snazej se aby to lidi nechteli.