Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Jaky mate rekord v cekani na stezovaci lince Telecomu?

Jaky mate rekord v cekani na stezovaci lince Telecomu?

mike_k (31.1.2004 11:59:48)

Jak dlouho jste nejdele cekali na spojeni s zivym clovekem na stezovaci lince Telecomu? Me uz si snad diky pravidelnym stiznostem na pomalost ADSL hodili do nejakeho nekonecneho loopu, prave cekam 35 minut a porad jen cekejte prosim, nasi operatori prave vyrizuji dotazy zakazniku kteri ze dovolali pred vami. Proboha to je instituce jak prase. U sveho mobilniho operatora mam rekord asi pul minuty a to mu mesicne platim o dost mene.

Vta (31.1.2004 14:23:59)

A ke vsemu je zasadne chyba na tvoji strane. I kdyz maj problem na ustredne tak tvrdej, ze je chyba na tvoji strane. Uz jen chybi, aby na web dali oficialni logo "Zakaznik na poslednim miste"... Obcas mam pocit, ze film Matrix neni az tak vzdalen od skutecnosti... CT nas taky pekne vycucava a ten kdo protestuje narazi na agenta na 800 184 084, prezije jen malo kdo :)...

LaqueR (31.1.2004 19:27:36)

A kdo si za to muze? Vy sami, nechate si vsechno libit. Mate pravo pozadovat po druhe strane naklady, ktere jste museli uhradit z duvodu reklamace. Takze treba i volani, taxika k nim a tak dale. Kdyz my budeme na isp tvrdi, on se k nam zacne chovat hezky. Overeno z vlastni zkusenosti :)

Miroslav Šilhavý (31.1.2004 19:46:33)

Mohu potvrdit (bohužel ne ze zkušenosti s ADSL), že pokud člověk trochu připomene to, co píšeš (např. úhrada objektivních nákladů), že reklamace fungují lépe.