Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Tak to je bomba

Tak to je bomba

Jira (16.4.2006 01:05:37)

Tak jsem poslal 13.2.2006 e-mail na zákaznickou podporu ČTc s dotazem: Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Nyní mám IE Optimal a po vypršení 12tého měsíce bych chtěl službu IE Ideal. Je tato změna placená. Do 28.2.2006 mi neodpověděli, proto jsem poslal dotaz znovu. 7.3.2006 mi přišla odpověď: Velmi se Vám omlouváme za zpoždění ve zpracování Vámi zaslaného dotazu. Toto zpoždění bylo způsobeno technickou chybou v našich systémech. Věříme, že se již tato situace v budoucnu nebude opakovat a děkujeme Vám za pochopení. Změna služby Internet expres na vyšší variantu je bezplatná. Pokud provádíte změnu na variantu nižší, je tato zpoplatněna částkou 990,-Kč bez DPH V případě jakýchkoli dotazů k užívání či provozu služeb, poskytovaných naší společností, nás prosím kontaktujte na bezplatné lince Telefonického centra služeb 800 123 456. S přátelským pozdravem Petr Medřík ČESKÝ TELECOM, a.s. - Telefonické centrum služeb A 20.3.2006 druhá odpověď: Velmi se Vám omlouváme za zpoždění ve zpracování Vámi zaslaného dotazu. Toto zpoždění bylo způsobeno technickou chybou v našich systémech. Věříme, že se již tato situace v budoucnu nebude opakovat a děkujeme Vám za pochopení. Vámi požadovaná změna služby je bezplatná. Požádat o ni můžete v aplikaci Moje konto, kde v záložce Moje služby zvolíte zobrazení Detailu aktivní služby, ve kterém naleznete odkaz Změna služby. V případě jakýchkoli dotazů k užívání či provozu služeb, poskytovaných naší společností, nás prosím kontaktujte na bezplatné lince Telefonického centra služeb 800 123 456. S přátelským pozdravem Eva Havránková ČESKÝ TELECOM, a.s. - Telefonické centrum služeb Tak to mám pochopit tak, že si snad můžu vybrat?

Anonym (16.4.2006 04:43:13)

Je evidentne videt, ze to nechapes, takze nezalezi jak si to pochopil. Odpoved ala Medrik: Mate uplnou pravdu, nechceme vas nijak omezovat a volba zalezi na vas, prejeme stastnou ruku pri vyberu z obou moznosti tarifikace zmeny pausalu. Odpoved ala Havrankova: Jiste, ovsem musim vas upozornit, ze z obou emailu vyplyva stejna vec, takze bych nerada, aby vase radost z volby nebyla zakalena pocitem determinovanosti. Pro jistotu doporucuji ridit se mym emailem jelikoz nenechava zadnou moznost volby, coz je pro cloveka nechapajiciho prvni email mnohem lepsi a konkretne v tomto pripade levnejsi. Prvni email vam nechava moznost volby a proto je zde nebezpeci ze vyberete nespravnou variantu. Na druhou stranu je vsak pro vas priznive, ze i pri volbe spatne a drazsi varianty vam nebudeme nic uctovat, protoze jste uz tak dost velky trotl a trotl bez penez je mnohem nebezpecnejsi pro vsechny. Pokud se budete ptat jeste jednou na to same, nauctujeme vam pausal na pristich deset let a internet odpojime, protoze je vam stejne k nicemu a jeste ke vsemu stale obtezujete sestricku, aby za vas psala dotazy, a nema cas napsat za jine chovance ustavu jine dulezite dotazy jako: proc mi IE Sprint jede jen 2238 a ne tri tisice co sem si objednal a proc mi behem hovoru na tech. podporu z paralelky nejede vzdycky internet a jestli me hodlate takto penalizovat pri kazdem hovoru na tech. p. A vezte ze ani vam by nebylo prijemne kdybychom vas nechali tapat, jen proto ze ostatnim vysvetlujeme stale dokola agregaci a funkci splitteru. Klasicka ukazka prikladu chytremu napovez, hloupeho kopni, zde dovedena timto dotazem do treti faze: imbecila utrat.

Fill (16.4.2006 13:17:07)

No looooooooool :D Tak ty ses TIP :) Mazec twe, tak takhle sem se dlouho nezasmal - "a proc mi behem hovoru na tech. podporu z paralelky nejede vzdycky internet " :D Jen tag dal ;)

Bumbes (16.4.2006 17:55:35)

Protoze tu paralerku mas mit za splitterem, to je tak kdyz nekdo necte navod, nerozumi tomu ale dela mistra sveta

Anonym (16.4.2006 21:06:29)

on cituje me a ja citoval nekoho jineho a ten jiny mistra sveta nehral. Btw. ten borec mel pry za splitterem fax, ktery pouzival jak rikal jednou za rok a mel to kousek od sebe, kdyz si to prohodil tak byl stastnej jak blecha, moh netit a telefonovat. Problem nastane az za rok, kdy se mu rozpane net az prijde ten fax a on si nevzpomene na upozorneni, ze se to stane. Tak ho tu potkame s lamentovanim jak se mu rozpada spojeni, nedej boze aby mu nekdo poslal tri faxy!

Anonym (16.4.2006 10:26:41)

Tady je řečeno vše.Jinak všechny odpovědi se dají vždy najít na stránkách ČTc. http://www.telecom.cz/dokumenty/internet_expres/obchodni_podminky_zmena_zdarma.pdf

Anonym (16.4.2006 10:34:01)

Mimochodem,najít tento dokument mi trvalo cca 1 minutu.

kokoška (16.4.2006 10:45:57)

vy ste ale kuřbuřti... :-)