Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Otázka

Otázka

Homer (25.4.2006 10:04:51)

Zdravim. Mám takovou "hloupou" otázku. Chci si zřídit Bluetone Bremium ADSL 2006 Voice, ale tato služba bude u mne dostupná až koncem června. Ale nechtěl bych přijít o akční nabídku 2 měsíce zdarma při obědnávce do konce dubna. Znamena to teda že začnu platit až od zaří. Červenec, srpen = zdarma. Ještě jednou se omlouvam za tuto hloupou otázku.

Anonym (25.4.2006 15:01:38)

Zalezi jak to maj nastaveny, ale je mozny ze ti reknou ze to nemas dostupny a nezridej ti to (nejspis), nebo ti zridej konto a od te doby to budou uctovat (nepravdepodobne), nebo to udelaj jek chces ty (malo pravdepodobne).

Goff (27.4.2006 10:50:50)

No už jsem slyšel, že si to jakoby můžeš předregistrovat ne? Možná to řešil tady na fóru někdo z ČRa, nevím jistě. Tak třeba by to šlo. Myslím, že helpdesk to jistí ;-) Jinak jen mezi námi (a dalším milionem lidí co si to tu přečte ;-)), co jsem začal cca od října sledovat dění kolem ADSL (od ČRa), tak ta akce trvá již od prázdnin ;-) Pokaždé když skončí, tak vybalí novou. Pouze upraví např. cenu modemu, nebo jako bylo v prosinci, že je to do konce ledna zdarma (což při objednávce v prvním měsíci akce vyšlo také na dva měsíce zdarma).