Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Přestal mi stahovat BitSpirit

Přestal mi stahovat BitSpirit

Asmath (22.5.2006 21:04:27)

Ahoj. Ještě před několika dny jsem bez problému stahoval přes BitSpirit a najednou jako když utne. Mám rozdělaných několik "jobů", download i upload, ale nic z toho se nehne, jen občas se objeví dowload kolem 2KB/s a na chvíli i nějaký ten upload, ale přeci jen je to podstatně méně, než je obvyklé. Výjimku tvořila jedna zkušenost, kdy se jeden torrent rozběhl na 45 KB/s, ale poté, co se stáhl, je zase vše zpátky při starém. Ukazuje mi to, že našel i nějaké ty "seedy" i "peery", ale stejně se to nehne. Můžete mi někdo, prosím, poradit? Díky moc.

Nargon (22.5.2006 21:17:29)

No v BitSpiritu mas pod jobama, asi 6 "zalozek" uplne posledni je log co se delo. Standartne je nastavenej na normalni log, jestli se v nem nevyskytuji chybove hlasky, zkus prepnout na Standartni log (ten uplne nahore, pri kliku pravym mysitkem) Je to hodne ukecanej vypis. Vetsinou hlasi vsechno co prijme. Podivej se jestli to nevypisuje nejaky chyby.

Asmath (22.5.2006 22:54:52)

No, co se týče toho deníku dole, tam mi pořád hlásí Connecting to server. Občas mi to něco stáhne, ale jinak to tam stále píše to připojování. Je možný, že by mě sever nechtěl nechat stahovat? Už jsem se někde dočetl, že některý trackery zakazují použítí některých klientů. Na druhou stranu mě už to nechalo stáhnout přes 2 GB.