Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Poskytovatelé > Přechod k Bluetone

Přechod k Bluetone

Gabrik (19.6.2006 20:02:09)

Mohl by mi někdo poradit, jestli je výhodné zrušit smlouvu u Českého Telecomu (tedy neplatit měsíčně paušál za volání) a přestoupit k ČRo a začít využívat inzerovanou službu Bluetone Premium ADSL 1024/256, kde bych (krom využívání internetu) platil jen za to, co provolám? Popř. postup zrušení smlouvy u ČT. Děkuji pěkně.

Silk (19.6.2006 22:10:54)

No nevim zda mohu poradit.Nicmene presne tohle jsem udelal a nemuzu si zatim stezovat. Mozna by se clovek mel pred zrusenim zamyslet kolik vlastne protelefonuje a kolik mu tedy vyjde realna cena hovoru. V mem pripade to nebylo mnoho a tak jsem ted maximalne spokojen. Jinak Bluetone mohu jen doporucit u Telekoumesu jsem neustale trnul kdy mi dojde objem dat a to nejsem zadny sosak:)

PetrK (20.6.2006 09:45:48)

Přešel jsem také k ČRa (bez placení paušálu Telecomu) a jsem spokojen. Postup je takový, že vyplníš tady ty dva dokumenty - Smlouva bez paušálu Telecomu: http://www.bluetone.cz/53/download/products/bt_premium/bluetone_premium_adsl_ppv.pdf a Ukončení hlasové služby Telecomu http://www.bluetone.cz/53/download/products/bt_premium/ctc_ukonceni_hlasove_sluzby.pdf kde zaškrtneš volbu Zrušit hlasové služby z následným zpřístupněním účastnického vedení. Oba dokumenty zašleš na ČRa a oni to zařídí sami. Telecom si dává 30 dní na zrušení služby, Radiokomunikace k tomu přidají taky něco, tak počítej, že ti službu zřídí tak za cca 5 týdnů.