Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Poskytovatelé > KTK, Forcomnet převzaty UPC, kvalita služeb?

KTK, Forcomnet převzaty UPC, kvalita služeb?

Cent (1.11.2008 17:07:24)

Zdravím, Chtěl bych vědět od lidí co využívají připojení na internet od "bývalých" společností Kavelová televize Karviná a Forcomnet Orlová zdali jsou s pokojeni s úrovní poskytování jejich služeb a pokud ne, jestli někdy podle nich nastane náprava. Dík :o) Klidně napište zde i vaše statistiky připojení.

Anonym (1.11.2008 18:57:36)

Ať žije antimonopol... s takovou tady v čr bude jediný kabelový operátor...

Vanesa (25.4.2009 15:37:08)

Jak mi zazvoni nekdo pred dvermi a rekne ze je od UPC tak je mi zle.Zaplatila jsem 1000 za nic!Jen mi dodali satelit a jelikoz bylo napsano neco co se mi nelibilo,tak jsem to vratila a nepouzivala jsem to.Jenze kdyz jsem to mela doma 14 dni aniz bych to zkousela,tak za pujcovne chteli tuto cenu.Zda se mi to obohaceni,jiste je to velka spolecnost,ona si to muze dovolit.Pan reditel ma chudak malo na vyplatu a jeste ma starosti aby zamestnanci meli pekny plat.Pochopte,nekde a nekdo to musi platit a pomahat.Takovy binec nebyl,kdyz to bylo pod Kabelovou televizi Karneval.Ted se to slucuje a je nehorazny bordel.Vedi kde a u ceho maji lidi oskubat,jen tak dal,chudacci my jsme bohati,budeme solit at se mate dobre.

Anonym (27.4.2009 07:39:00)

No, taky mám pocit, že antimonopolní úřad tady v týhle zemi nějak postrádá smysl.

Cent (5.11.2008 14:21:38)

Reakce UPC na dotaz: Na Vámi uvedené adrese nejsou rozvody UPC. Nemáme informace zda a případně kdy by byly naše služby na Vaší ulici dostupné. S pozdravem a přáním příjemného dne J. Horký operátor klientského centra www.upc.cz --------------------------------------------------------------------------------- Tak smlouva je na UPC, v případě problému se volá od Prahy UPC. Tak fakt nevím :-D

Radek (29.3.2009 22:46:52)

kvalita špatná hlavně čt 1. Programy které jsem sledoval zrušeny tak že asi u této fa. končím.

Zdenek (10.4.2009 12:05:52)

Naprosto souhlasím Zvýšili cenu , odstranili sledované programy , kvalita i po měsíci od změny mizerná. Zkrátka kydli na talíř nechutný blaf a říkají žer nebo nežer , hlavně plať . A co se týká internetu , škoda mluvit takže také končím .

Martin (4.5.2009 19:59:05)

Spokojenost je mizivá dobré kanály jsou pryč a na další se kolikrát nejde ani dívat. Co se týče internetu - jiné společnosti za tu samou cenu nabízejí mnohem větší rychlost. Zlepšení asi těžko - chtěl jsem ukončit smlouvu -zavolali mi nabídli slevu na jeden rok a zvýší prý i rychlost čekám již 5 den od telefonátu a nic se nezměnilo. Takže radím všem rozumným lidem ukončete smlouvy a oni si to možná uvědomí, že my zákazníci jsme ti . o které by se měli starat.

Smužová (11.7.2009 18:00:53)

Zhoršená a velmi, v posledním měsíci nemáme velmi často internet připojen, rychlost bývá kolem 40-50kb/s místo obvyklých až 6Mb. Nahlášený problém není řešen. Smlouvu ukončíme, takové připojení k internetu nesplňuje naše potřeby. Navíc je služby nákladná.

Aleš (9.6.2009 20:42:20)

Souhlas se všemi předchozími, jde to od 10 k 5, kvalita signálu tv strašná, spec čt1,2,nova, nova cinema (zrnění a podélné tenké pruhy) - vždy to třeba týden ok a pak zase hnus, internet ok i když ho drží opravdu těsně nad smluvně garantovanou hranicí přenosu :-), no za tu cenu rychlost nic moc. Podle jejich rakce mi to připadá, že signál tv posilují až si někdo stžěuje, možná si šetří kapacitu? Kontaktní centrum totál chaos , poté co převzali účtováni nám poslali nesmyslnou fakturu (naúčtovali připojení intenetu i když jsme ho měli zdarma, jelikož jsme již měli tv), po reklamaci přišla faktura opět chybně, asi až třetí/čtvrtý mail vedl ke správné cifře (to už jsem jim teda napsal že tam mají bordel). P.S.: Stránky forcomnetu již zrušeny, místo nich informace o přechodu na tarify UPC s upozorněním jak je to výhodné, jak se zvýší poměr kvalita/cena .....!! Zvažujeme kombinaci internet od UPC + DigiTv

marcela (11.7.2009 18:14:40)

Jsem z Orlové, poslední měsíc připojení k internetu téměř není, když je, tak rychlost je velmi nízká, internet nesplňuje naše potřeby, nezbývá než změnit poskytovatele internetu, služba je nekvalitní a drahá, přes sliby (poruchy hlášené telefonicky) k nápravě nedochází.