Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Poskytovatelé > Nahé adsl od ostatních mimo O2. Jak to funguje?

Nahé adsl od ostatních mimo O2. Jak to funguje?

Arny (30.7.2009 07:37:38)

Celé to nějako nechápu. Nutností je údajně deaktivace všeho od O2 či jiného poskytovatele. Tzn. že musím nechat deaktivovat pevnou linku a co se tedy stane potom? Dráty nikdo neodstřihne předpokládám, to by to jinak jaksi nefungovalo. Jiný poskytovatel mi tu linku zřejmě oživí a ADSL poběží. Zajímá mne, co bude s hlasovou službou? Ty zvýhodněné paušály od O2 již využít zřejmě nepůjde.

Anonym (31.7.2009 08:19:25)

Funguje to tak, ze si alternativci nechaji uplne zpristupnit mistni smycku (prepoji drat z ustredny k tobe do jejich skrine v ustredne) a tudiz ti nic od O2 nemuze fungovat. Hlasovou sluzbu ti jsou samozrejme schopni nabidnout v jejich siti. Jestli chces neco od O2, tak si nech zridit "jen" ADSL.

Anonym (1.8.2009 19:21:12)

Funguje to asi tak ze mas smlouvu s alternativnim operatorem ale ten v podstate jen preprodava sluzbu od o2 takze jsi defacto pripojen od nich ale za vyhodnejsich podminek vetsinou. ( plati pro operatory napr. Terms) A nebo jak jiz bylo receno si poskytovatel pronajima od o2 draty a na nich poskytuje svou sluzbu (napr. CRA, Volny, GTS)