Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Poskytovatelé > Zrušení ADSL od Radiokomunikací a O2

Zrušení ADSL od Radiokomunikací a O2

Tomáš (4.8.2009 18:48:39)

Ahoj, rozhodl jsem se ukončit internet od Radiokomunikací a s tím i linku od O2. Ať hledám jak hledám, nemůžu nikde najít nějaké podmínky ukončení (poplatky apod.) natož nějaký formulář. Takže bych se chtěl zeptat co a jak je u ČRa potřeba. Mám internet ADSL Classic, určitě déle než dva roky, takže doufám, že nebudu platit nějaké poplatky.

Petr (5.8.2009 10:25:42)

Pokud si u nich dyl jak dva roky a neprodluzoval si smlouvu, tak ti byla automaticky prehozena na dobu neurcitou... Tim padem muzes bez problemu odejit. Jedina podminka tam je 3 mesicni vypovedni doba.. Co se tyka formulare, tak ten taky hledam marne.. Ale snad by mohl pomoct operator nebo nekdo na te jejich lince.. P.S. : Poplatky jsou jen v pripade predcasnyho ukonceni smlouvy.. pokud mas treba jeste pul roku smlouvu na dobu urcitou.. Pozor taky na modem. Pokud ho mas jakoby v najmu, tak se myslim musi vracet.. ale to ted nevim 100% jiste..

Radek (22.9.2009 12:38:22)

Formulář pro ukonční je zde: http://www.radiokomunikace.cz/cs/download/ukonceni_smlouvy_ze_strany_ucastnika.doc Výpovědní doba je dle sdělení infolinky 14 dní od počátku následujícího měsíce i když ve Všeobecných podmínkách se uvádí 3 měsíce....