Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.

Ufon

anonym (28.10.2010 12:30:22)

Jak se zbavit Ufona? Po mně chtí 9000kč.Uplynuly mi 2 roky pak jsem si vzala jejich fofr internet,ale protože mi vůbec neběhal tak jsem do 14 dnů na radu operátorky vrátila ve zkušební lhůtě i s doprovodnym dopisem,kde jim píšu že s jejich službou končím,dnes mihrozí exekutorem,že jim žádný dopis nedošel a já snimi nic neukončila,jsem z toho docela nešťastná,je to dost peněz za něco co vůbec nemám a hlavně vůbec nefunguje.Jo a dnes jsem se ještě dozvěděla že mne už předali vymahačské fimě jestli máte někdo nějaký nápad poraďte co s tím.

xxx (31.10.2010 17:33:06)

Pokud ve smlouvě bylo cokoliv co nesplnily tak klidně dát to k soudu ! Třeba rychlost nebo pokud to padá jak listí na pdozim atd připadně ještě podat stížnost na telekomunikačním uřadě ! Ufoun je podvodná firma ktára slibuje co nemuže splnit !

anonym (16.12.2010 12:15:34)

U mobilního připojení nelze garantovat žádnou rychlost a tu vám nezaručí žádný mobilní operátor, záleží také na tom kolik lidí je v daný okamžik připojeno k dané BTS. Chtělo by si o mobilním připojení k internetu přečíst, než tady psát o soudu či ČTÚ

Tomáš (11.12.2010 00:04:26)

Mě smlouva končí teď v prosinci a měl jsem to za 600 a teď jsem to chtěl zrušit a nabídli mi 292 kč a žádnou písemnou smlouvu nemám bylo to po telefonu.Mám mobil 2v1 a to mi stáhli z 300 kč na 150 na půl roku pak zase 300. Služby - mobil připojení jak kde a mobily katastrofální, ale mám jej jen na volání mezi sebou a do ostatních sítí je taky levnější. Internet mám doma od UPC a v práci ufon protože je za prvé nejlevnější a za druhé tady jiný poskytovatel líp nefunguje. Padá to občas (záleží na signálu sem se přestěhoval s noťasem k oknu a anténu šoupnul ven a za 24h mi to spadne tak 2-4x víc ne. Připojení je tu tristní (i když někdy tu stahuji i 150k :-)) )to je fakt, ale ostatní jsou úplně mimo. K Vaší otázce ve smlouvě máte podmínky je třeba to prostudovat a najít páky pokud to mají neprůstřelné tak nechat nebo zaplatit. Nevím jaké máte měsíční plnění. Nejem úplně spokojen, ale v rámci oblasti a že to mám jen na email a surfování(WOW na tom taky dám ) mi to stačí.

anonym (16.12.2010 12:18:58)

Pokud vám byla ukončena smlouva, tak to bylo nejspíše z důvodů nehrazení služeb. Nikdo není povinenn poskytovat služby když se za ne neplatí. Doporučuji dlužnou částku uhradit a pak se můžete obrátit na soud. Vyvarujete se tím, že se dlužná částka několikanísobně zvýsí o soudní výlohy a náklady exekutora.