Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Poskytovatelé > ADSL od T-Mobile neustále padá

ADSL od T-Mobile neustále padá

anonym (29.10.2010 08:43:40)

Zdravím lidi, už jsem zoufalý, tak snad mi poradíte. Mám ADSL od T-Mobile, ke kterému jsem byl prodán od ČRA. Donedávna (tak cca 2 měsíce zpět) fungovalo bez problémů, pak začaly problémy. Modem vypadával, neustále se restartoval, občas naskočil a vydržel, občas ne. Nakonec už nenaskočil vůbec. Inu volal jsem na zákaznickou linku, kde mi řekla paní, že se mi do druhého dne ozvou technici. Za čtyři dny po pěti urgencích mi opravdu technici napsali SMS vše přijali, vše se řeší a za další tři mi řekli že linka u nich je v pořádku a že mám špatný modem. Ještě jsem je ukecal, aby toho technika poslali ke mě, který zkusil svůj modem, ten fungoval a řekl mi, že si musím nový modem sehnat sám. Na T-Mobile mi řekli, že na nový nemám nárok, jelikož ten starý mám od jiné společnosti... no tak sem si koupil nový modem. Ten jsem si nastavil, načež modem chvíli fungoval, jen občas vypadl - a po zhruba měsíci je to tu znova. Výpadky, restarty, občas to jede občas ne. Zkoušel jsem i modem svého bratra, který na jeho připojení od jiné společnosti funguje bez problémů a také vypadával. Nevím jak dlouho to trvá, jelikož jsem většinu dne v práci a večer to jede, nevím už co zkoušet, na další týdenní reklamací u T-Mobilu s neustálým urgování už fakt nemám sílu... ale jsem si jistý že chyba není u mě - přípojka od O2 na které mám od nich telefon je v pořádku, dráty i modemy jsem zkoušel různé... nastavení modemu také bez problémů...

crus (1.11.2010 15:16:02)

Mám naprosto stéjný problém. Původně jsem měl připojení od GTS Novera, ale co to přešlo na T-Mobile stojí to za hovno. Neustále to vypadává spojení se přerušuje. Taky už mám vyměněný modem ale vůbec nic se nezměnilo, chyba je podle mě u poskytovatele. Brzo to zruším a doporučuji ostatním to samé.

paul (12.11.2010 09:55:04)

co se divíte? T-mobile má linky pronajatý od O2 a technoligii ADSL od Radiokomunikací, které daly hromadnou výpověď technikům a budou si je pronajímat....T-mobile vlastní lidi nemá. tož asi tak se to má...

3amcode (23.11.2010 16:06:13)

naprosto totez, to zoufalstvi sem napsal taky tady: http://rychlost.cz/forum/tema/2154/

Iva (14.11.2010 19:07:43)

Mám naprosto stejný problém. Honím je už víc než dva měsíce. Nedávno mi volal technik, že s tím nic nenadělá, protože na tu "mou" ústřednu je připojeno moc lidí a proto bude buď rychlost nastavena na max. 4 mega (průměrná rychlost připojení je 1,4 mega) nebo to bude padat pořád. To se mi pochopitelně nelíbí, protože platím 8Mb. Zruším smlouvu.

David (20.11.2010 23:23:33)

Dobrý den, mám uplně stejný problém. Snažím se to rozchodit už rok. Ano rok, protože předtím než mě prodali pořídl jsem si do firmy ISDN ústřednu a přejít jinam je problém. V březnu jsem dal modem od O2 a běží to tak 3-5 dní než to musím zrestartovat. Dnes vypadlo úplně všechno a na infolince mě řekli že na to mají v Tmobilu 3 dny!!! Navíc je sobota a to technici dělají jen do 9 pak jdou dom a nikdo nědělá dohled. Mam eshop a jsem v .. Budu muset odejít, budete to opruz (dva nety, pevna, mobily) hlavně, že mají sateletní televizi od skylinku. Jinak mě tvrdili, že problém je v metalický lince a tak mě jí vyměnili. Na té původní je nyní net od volnýho a je to v pohodě škoda, že neumí ISDN. T-mobile lže a je nanic. Už je to moc velká firma kde jim nezáleží na kvalitě, ale kvantitě.