Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Poskytovatelé > Výběr int. připojení

Výběr int. připojení

anonym (1.11.2010 13:17:07)

Ahoj, v tomhle směru se moc neorientuji, proto bych se chtěla zepat na pár rad, týakjící se int. připojení. - lokalita Brno - střed (Staré Brno, - pevná linka není, - běžné užívání, občas stahování, ne na hry, - především pro stolní počítač, notebook jen občas. Máte někdo nějaké doporučení? Předem děkuji za jakoukoli odpověď. R.

anonym (1.11.2010 16:59:49)

V Brně by měl být výběr připojení poměrně široký. Lze vybírat z ADSL ( telefonica O2 a T-Mobile ) v těchto případech je nutné mít alespoň do bytu zavedené telefonní dráty, nemusí tam ale být pevná linka. Tady datovou přípojku zřizuje technik. Připojení ADSL má ale poměrně omezené kapacity ( upload/download, agregace ). Určitě stojí za to podívat se na možnosti u dalších postkytovatelů- v Brně netbox, UPC, nebo nějaký místní postykovatel wifi připojení. Konkrétní nabídky připojení by měly být k zjištění na oficiálních stránkách poskytovatelů.

(5.11.2010 20:08:02)

Pokud Vám až tolik nezáleží na stabilitě připojení (což je důležitý aspekt jen pokud se týče online hraní), tak bych šel klidně do UPC. Co jsem koukal na stránky UPC, tak Staré Brno by tam měli mít pokryté. Navíc teď mají velice slušné (levné ceny). S nějakými lokálními posyktovateli bezdrátového připojení bych to raději neriskoval, u nich je vždy diskutabilní dlouhodobá možnost kvalitního připojení.