Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Poskytovatelé > Zkusil jsem ADSL od O2 - nic moc

Zkusil jsem ADSL od O2 - nic moc

anonym (6.5.2011 19:07:46)

1.Samotná linka: je to v centru prahy, ale nic moc, několikrát denně internet vypadne a ani technik to nezlepšil, akorát to zpomalil z 8 Mbit na 6 řka, že to ani nepoznám 2.Musel jsem si k tomu koupit od O2 modem (nepronajímají jej) Kopipil jsem si rovnou s Wifi, ale Wifi nechodí Oni to spraví v záruce ale až za měsíc. Zapůjčí jiný ale za 1000 Kč zálohy - takže je musíte měsíc sponzorovat jinak jste bez internetu. Jo a musíte mít peníze hezky u sebe, karty neberou a nejsou schopni si to ani peníze vzít z účtu, přestože s nima mám smlouvu. Takže celkem bych tomu dal tak 4 z pěti (5 je nedostatečná)

anonym (8.6.2011 11:08:39)

no taky nejsem nadšený. Objednaný 8 Mbit, na ústřednu koukám z okna a kabely jsou 5 let starý. Poslední 2 měsíce běží net závratnou rychlostí 200 - 400 kbit/s, při hlášení poruch tvrdí, že u nich vše ok. Jednou se mi podařilo dostat technika, ten měl ještě řeči, že linka je OK a aby se ukázal jako grant, tak "napíšu výměnu filtru na ústředně, abyste nemusel platit výjezd". Odjel, net jde pořád stejně pomalu, resp. v uvedeném rozmezí. Už mě to nebaví, nenechám ze sebe dělat ...., na konci června od nich mizím, ať si linku nacpou do ....i s drátama.

O2 OZ (22.6.2011 10:32:30)

Odkuď stahujete ? Zkuste si nejdříve zaplatit nějaký solidní server odkuď stahovat. Odchozí rychlost servru O2 neovlivní. Proto existují premiové účty a podobně. Jediné FREE stahování, které jede na 100% Vaší rychlosti je www.dataport.cz . Tady vidíte skutečnou rychlost Vašeho připojení.

OZ O2 (22.6.2011 10:28:20)

1. Internet od O2 nevypadává, pokud ano, volejte tech. podporu protože tohle není běžný problém. ADSL vypadávat "jen tak" bez příčiny nemůže. 2. Modem od O2 mít nemusíte. Lze použít jakýkoliv vlastní podporující ADSL 2+ technologii. 3. Karty O2 bere všechny a to na každé značkové prodejně. To jestli jste narazil na neprofesionalitu nějaké frenčízy, popř. i značkové prodejny řešte s příslušnými nadřízenými konzultantů na konkrétnám prodejním místě. Vaše špatná zkušenost neznaméná standartní jednání O2. Příště jděte na značkovou prodejnu - která je bohužel od frenčízy k nerozeznání, tam se Vám tohle stát nemůže. O2 OZ iD2D

Empire (21.7.2011 22:05:38)

Musim souhlasit, O2 je cesta do pekel. Je to muj treti poskytovatel, ten samy modem, ty same draty. GTS Novera bezela cely roky bez jedineho vypadku, T-Mobile tak jednou za mesic... ale O2 nekdy i 2x do hodiny. Jestli nejsou schopni obslouzit tolik zakazniku, maji se na to vykaslat.