Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Poskytovatelé > Nové praktiky T-Mobile ADSL

Nové praktiky T-Mobile ADSL

anonym (24.7.2011 23:11:09)

Chci jen upozornit na nové praktiky tohoto poskytovatele, ke kterému jsem byl prodán CRA. První problém je ten, že s nefiremním zákazníkem se nikdo nebaví, a na maily nikdo ani po několikeré ugenci neodpoví. Co je ale nové a ještě horší, je to, že stávajícím zákazníkům omezují rychlost připojení. V mém případě k tomu došlo někdy v poslední době a rychlost ADSL, byla poskytovatelem nastavena na polovinu rychlosti nominální. Předpokládám, že sází na to, že spousta uživatelů nebude kontrolovat rychlost synchronizace linky, aktuální rychlost připojení zdůvodní agregací. Zatím vše jen dokládá, že T-Mobile je bohužel ten nejhorší ISP, který mě mohl potkat.

karel (27.7.2011 22:12:19)

Mam podobvnou zkusenost jako dlouholety zakaznik o2 mi nedavno snizili z 6MB na 5MB a ja to zjistil uplnou nahodou pri servisu modemu ze rychlost synchronizace s ustrednou je nizsi. Kdyz jsem se ozval a reklamoval toto chovani tak mi bylo receno,ze na dane lince nikdy nemohlo jet 6MB ze to neumoznuje kapacita ustredny.....tak jsem trval na reklamaci a ejhle....za 2 dny mi volal technik z o2 ze mam zase zpet 6 MB. Jen dodavam, ze telefonica o2 tarif kde mi mame nyni 6MB prodava a v reklame jako internet (az) 8MBn a nyni snad i vice. Prijde mi to jako obirani zakazniku kdyz si predstavite,ze tak snizi rychlost vice lidem tak maji opet vice konektivity k prodeji.

Peetee (7.8.2011 13:56:18)

Jenze tady zase mluvite o ustredne O2, nikoliv T-mobile

nekdo. (11.8.2011 15:55:47)

to je u prdele, vsechny nadnarodni korporace lzou, obiraji obycejny lidi a kradou a zneuzivaj jejich dobrou mysl. a ja mam teda spatny zkusenosti hlavne z o2. obzvlast proto,ze pracuju v jejich callcentru a mam v podstate narizeno jim lhat.

OSPF (3.9.2011 21:52:28)

No tak to se teda od doby co jsem v TO2 pracoval hodne zmenilo. Komu mas jako lhat? To ma tady zase trochu kecas co :)

fuckOSPF (13.12.2011 23:03:22)

ty asi platí za to že se tady bráníš ve jménu velkých firem? Cipe!!!!!!!!!!!

anonym (29.8.2011 07:05:08)

klasika v obou případech , namaji dostatečnou konektivitu na pokrití tilika zakazníku tak je prostě a sprostě škrtí na rychlsti :) jediná rada nenechat se ojebávat a prudit u poskytovatele :)

OSPF (3.9.2011 21:50:20)

A cim jako chcete prudit? Tim, ze nectete smlouvu? TO2 vam NIC negarantuje. Pokud se prijde na to, ze draty ktere k vam vedou zvladnou jen treba 128/36 tak mate proste smulu a vice to nepobezi. Navic v drtive vetsine pripadu neni problem s konektivitou na DSLAM, ale s rozvodama od DSLAMu. Kdy byl staven vas barak? Pokud se nejedna o novou zastavbu, jsou mnohdy draty stare desitky let.

OSPF (3.9.2011 21:48:26)

Ale to tam trochu lzete ze :) Profil na lince vam nikdo sam od sebe snizovat nebude. To by jste jedine musel nastvat nakeho studentika co dela technickou podporu o TO2 :) Jinak milej pane, kdyby vas uz chtel nekdo odirat na rychlosti, tak verte tomu, ze je hromada zpusobu, jak to udelat, ze si niceho nevsimnete. Treba uz jenom to, ze se vam modem synchronizuje s DSLAMem, ale rychlost se orezava na brasu. Pracoval jsem v TO2 docela dlouho na to, abych vam s klidnym srdcem mohl rici, ze cockar ktery plati par stovek mesicne opravdu nikoho nezajima :)