Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.

UPC

Anti UPC (25.7.2014 11:42:58)

Pokud se bude UPC chovat ke svojim zákazníkům jako dobytek,tak by to chtělo aby všichni normální lidi od nich odešli jinam,kde budou normální poskytovatelé a budou si vážit každého zákazníka.UPC nechápe že je lidi živí.Kéž by skrachovali lumpové.

Roman (27.7.2014 11:02:12)

Nějaký konkrétní problém? UPC už nemám, jsem připojen přes Ederu (Pce), ale v době nedávné jsem byl zákazníkem UPC (10Mbps) a nebyl jediný problém. Připojení stabilní, rychlost fixní, výpadky opravdu minimální. Poté, z důvodu změny poskytovatele internetového připojení zcela bezproblémové ukončení smlouvy dle smluvních podmínek, vrácení modemu, konec bez komplikací. Čím Vás UPC tak rozlítilo?

Radka (3.11.2014 00:23:49)

Dobrý den, UPC chce víc a víc, tedy platbu za poskytované služby. U UPC jsem roky,kde jsou ty časy, co za přijatelnou úhradu poskytovali cca 6O TV programů. Bez upozornění mi navýšili před 3 měsíci úhradu na 1200,- Kč / měs. ( internet + TV). To mne pěkně nazlobilo. Takže následovala telefonická dohoda na úhradu základních programů i z toho minima "očesali" pak stanice jako Paprika, Spektrum 2x, Fine Living, extrém sport atd. U UPC se budu snažit skončit, internet je v pořádku, ale za programy TV skutečně nevědí co by chtěli... Vzhledem k tomu, že přes zimní měsíce bydlím v Brně, od jara do podzimu na chatě, (Žebětín) budu hledat jiného poskytovatele. Platit celý rok UPC, na chatě pak platím za satelit. Myslím, že je to neekonomické. ( na chatě mám internet přes Vodafon klasicky v mobilu). Může mi tímto někdo prosím poradit, jakého dodavatele/ poskytovatele zvolit, abych platila pouze jedné solidní společnosti, měla možnost dobrého výběru TV programů a internet klasicky na prohlížení spíše . Děkuji tímto za dobrou radu, Radka

technik (7.10.2014 19:52:25)

Není lepší poskytovatel internetu stabilita poměr cena výkon. Co máš za problém?