Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Poskytovatelé > Moznost zrizeni ADSL ano, realizace bohuzel uz ne...

Moznost zrizeni ADSL ano, realizace bohuzel uz ne...

Elef (26.8.2004 17:00:50)

Nevim, jestli se nekdo z Vas potkal s timto problemem, ale treba mi poradite. Bydlim v Praze - Brevnove, kousek od Bile Hory. Po overeni, jestli nemam moznost pouzit internet po kabelu (neni, ani chello ani karneval tam pokryti nemaji) jsem zkusil ADSL. Z Telecomu mi po overeni telefonniho cisla potvrdili, ze zrizeni pripojky nebude zadny problem. Bohuzel jsem vsak po 1 mesici urgovani dostal odpoved, ze sice teoreticky to mozne je, ale prakticky ne, protoze v teto lokalite (ul. Moravanu) nemaji draty, ktere by to byly schopne prenaset. Tim pro mne zhasla nadeje na ADSL od jakehokoliv operatora. V soucasne dobe zkousim CDMA od ET, kde ale nejsou parametry sluzby takove, jak bych si predstavoval, hlavne co se tyce rychlosti. Muzete mi prosim pomoct a doporucit alternativu rychleho pripojeni (512kbps nebo vic) za rozumnou cenu? Dekuji.

Anonym (27.8.2004 10:47:03)

Ano, při ověření dostupnosti se testuje jen dostupnost ADSL technologie na příslušné ústředně, tedy jestli tam je DSLAM. Vlastní technické šetření zda to opravdu půjde realizovat běží až následně a nemusí to jít (nekvalitní dráty, příliš daleko od ústředny, plný DSLAM atd.).

Anonym (28.8.2004 14:27:07)

No jasně, telekom se chlubí, jakou má penetraci.. slyšíme to všude ve zprávách, v novinách... ale klik těcj přípojek by reálně mohlo fungovat, he? to taky nikdo telekomu neotříská o hlavu. Vy jste právě ti, co by s tím měli řvát nejvíc, aby náš "spasitel" telekom nebyl ten nejlepší, ale aby se ukázala pravda - že větší bordel nikde v evropě není.

Anonym (28.8.2004 20:57:41)

že by v praze nemohli zřídit ADSL přípojku? I u nás v tom prdelákově kterej má 600 obyvatel ADSL šlape jak po másle.

harx (28.8.2004 21:24:12)

Tak to si dej bacha !! Ta dostupnost- formulář,kde vyplníš číslo pevné linky totiž lže ! Vyplnil sem to a službu lze zřídit. Objednal sem si samoinstal sadu ADSL Contact (3000,-) a po dalším ohledání na ustředně službu nelze zřídit! Sadu vrátím a ted Contactel dluží už měsíc 3000,- !! Tak si dej pozor at nenaletíš jako já . Konkrétně okres JC.

Anonym (30.8.2004 15:47:55)

No contaktel za to nemůže... děkuj telekomu