Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Poskytovatelé > Contactel měsíční vyúčtování

Contactel měsíční vyúčtování

Stef (3.9.2004 13:04:09)

adsl mam u contactelu od srpna a kdyz jsem se dnes podivala do toho jejich setboxu, objevily se tam dve faktury. Jedna za srpen nakejch 411,- bez dph (hadam ze si clovek musi asi spocitat sam kolik to cini s dph, aby zaplatil spravnou castku nebo nevim proc to uvadej i na fakture bez) a druha za zari (!) 650,- bez dph. Prece se to neplati mesicne predem??! Zadny oznameni o vystaveni faktury mi nedoslo, a ani u jedny z nich v pdf formatu neni datum vystaveni. Vim ze splatnost je tech 14 dnu, ale protoze nevim kdy se tam ty faktury objevily a uz vubec nechapu proc tam mam i tu uz za zari, zajimalo by mi kdy vam asi tak ty faktury od contactelu tedy chodi? Jinak oznameni o prubeznym preneseni dat mi na mejl normalne chodilo a pokud vim, ani sem to cely nevycerpala, ale kdyby clovek prece jen nahodou prekrocil limit (u me 3 gb), tak by se to projevilo na fakture za ten mesic a ne za dalsi jako nova faktura, ne?

Roman (3.9.2004 20:23:36)

Ja bych to resil takhle: 255755575

Arne (3.9.2004 20:32:33)

Klídek, jedná se o t.zv. "aktuální stav", který se zobrazuje průběžně, takže tam máš stav za srpen a září 2004, uvedený skutečně bez DPH. Faktura je vystavována až v průběhu následujícího měsíce (mně ji vystavují asi 15. den), ta už obsahuje všechna data jako je termín splatnosti, DPH atd. Do doby, než se v setboxu objeví faktura se všemi náležitostmi a nedostaneš od Contactelu upozornění e-mailem, nic neplať. Čerpání limitu si můžeš kontrolovat na svojí stánce http://nastaveni.a-contact.cz/selfcare/Selfcare, kam se dostaneš přes svoje přístupové jméno a heslo. Jsou tam údaje za den, týden i celý měsíc. Jinak se na této stránce provádí i řada nastavení vč. změny přístupového hesla, případná objednávka dalšího limitu pro následující měsíc a pod.

Stef (5.9.2004 15:28:17)

aha, tak to moc dik za objasneni! Malem bych jim byla schopna to za ten min. mesic uz zacalovat.. Na tu jejich infolinku sem se totiz nemohla dovolat a stejne tam narazim vzdycky na nakyho joudu, co mi neni schopnej takhle pekne polopate odpovedet.. :)