Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Poskytovatelé > heledte nemate poneti ?

heledte nemate poneti ?

esjohn (13.9.2005 18:26:49)

heledte nemate poneti ? kdy se dohodne nebo jestli se dohodne Telenor s Telecomem protoze bych si rad poridl 4mbit momentalne 4mbit v nasi lokalite nejdou

Anonym (13.9.2005 18:50:35)

Na to je třeba mít kvalitní síť. Síť telekomu je slabá a upgrade nákladný. Telefonica bude chtít určitě nějaké peníze nazpět, když za telekom vyhodila takovej balík, takže pokrok bych (za rozumnou cenu) v brzské době nečekal.

Anonym (15.9.2005 00:17:42)

Náhodou síť telescumu je hodně napřed a v porovnání s evropou na tom je rozhodně docela dost dobře. Ty kapacity by moh rozdávat v každý zadnici. Teď si vem že díky tomu že můžeš po jedný skleněný rouře posílat víc barev se ti kapacita ještě třeba zdesetinásobila. Jednoho vlákna! Vlákna to je to nejcenější co op má. Jestli je vedení kvalitní to nevim, ale těch výpadků má u fakt minimálně. Že nejdou 4Mbit to bych sázel spíš na vedení. A to ti žádnej operátor ani v USA neupgraduje do doby než se vyplatí optika. Nechá se doject ještě další adsl a pak se hupsne na optiku. Samo jenom pro pražáky.

Anonym (15.9.2005 12:53:45)

Bejt telocomem tak bych si touto strategií nebyl zas tak úplně jistej, protože dnes začíná tahat optiku i firma které se doposavaď internetem nezabývala například u nás jedna teplárenská a proč ne? Tak k tomu že zákazníkovi nabídne teplo tak mu nabídne i připojení na internet! A řekněte mi které blázen by si pořídil připojení vod CTc když se mu nabídne optika!!! :-)))

Anonym (15.9.2005 13:21:26)

to ale platí pro páteř, ne pro přístupovou síť (last mile), tj. tej extra drát do každého bytu, a o ten jde u ADSL téměř výhradně, tam se předělávala jen ta nejstarší vedení 50 let stará, vyprávěl kámoš jak k němu naběhla parta se sbíječkama. :-)