Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Poskytovatelé > Jak na Český telecom

Jak na Český telecom

glaver (18.11.2005 22:42:51)

Už od 2.11. se snažím připojit k internetu přes službu IE a celou dobu se jen rozčiluji nad neochotou telecomu komunikovat a podavat informace. Jsem jiz 3tyden bez rozumneho internetu a teprve v utery bude vyjadreni technika a pak se uvidi. Koukam ze na ceskem trhu telecom porad neztratil svoji monopolnost a stale sikanuje svou neschopnostni zakazniky. Navic s nimi vubec nekoumunikuje a zrizeni sluzby jim trva zbytecne dlouho. Poradite jak na ne aby se zacalo neco dit ? dekuju moc

AgentSvr (19.11.2005 00:42:20)

Přesně s takovou neochotou se setkávám i já. Měl jsem obrovské problémy s připojováním k IE, ale po čase se naskytla malá náhodička a jeden z klíčových problémů, které mě bránili chod netu jak jsem si ho zacvakal byli pryč. Jestly bys chtěl rád poradím po technické stránce. S čím přesně máš problémy?

Lukáš (20.11.2005 15:14:32)

Jestli radíš tak jako sumíruješ myšlenky do vět tak to bude pecka!

Myšel (19.11.2005 21:53:05)

Když si něco objednávám, seznámím se s podmínkami. Jednou ze základních podmínek je, za jak dlouho bude služba zřízena. Jestli považujete 14 dní na zřízení ADSL za příliš dlouhou dobu, měl jste si objednat jinou službu. Vzhledem k tomu, že technicky je zřízení ADSL akcí tak cca na 1hod, je to v jistém smyslu zbytečně dlouhá doba. Nicméně nejste jejich jediný zákazník, není to jediná věc, kterou mají na práci, a není jen technická stránka věci. Budete-li mít ADSL funkční do cca 1 měsíce od závazného objednání, je vše v běžných mezích. Většinou je to rychleji, ale někdy i mnohem déle. Tak to prostě je..