Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Technické otázky > odchozí pakety

odchozí pakety

Pavel (6.10.2006 23:19:54)

ahoj, mám adsl od o2 a občas se mi stránka vůbec nenačte nebo pomalu. Odchozích paketů mám víc než příchozích, ale nic neposílám. Mám asi 3 spywary a NOD32, nic nenajdou. Nevíte si rady. Budu šťastný za každou radu. díky

Nargon (6.10.2006 23:34:43)

Na tohle mam jednu radu. Nainstalovat kvalitni firewall, u me je to kerio 4.2.3 V nem nastavit "learning mod" pak se vas firewall pri kazde komunikaci pta, zda povolit nebo ne. A i si ulozi, ktere programy povolite a ktere ne. Pak zakazat vsechny programy, ktere nechcete nebo nevite co jsou, a nechat povolene jen to co chcete (treba prohlizec, p2p, icq...) To by melo zabranit celkem efektivne v tom aby vam to neco odesilalo. P.S. ale neni to nic pro zacatecniky, nektere procesy jsou nutne pro fungovani internetu, myslim ze to je services.exe - Services and controller app, ikdyz tento soubor neni ani tak potrebny pro fungovani internetu, ale pro fungovani site je nezbytny. Ja mam ethernet modem v bridge modu, takze mam na pc verejnou ip. V keriu musim mit tento proces pro sit povoleny jinak nelze navazat spojeni. Ale pro komunikaci s internetem ho mam zakazany, protoze tam uz nema duvod otravovat.

Zvedavec (7.10.2006 14:19:39)

https://www.dsl.cz/debata.php?vlakno=126875 Precti si me prispevky v teto diskuzi.Prave otomto problemu mluvim.Nikdy nic nepoznas a nic se ti tam neobjevi jako problem krome tech odesilanych paketu.Nekdo ti brakuje dobre PC.Ale vis co udelej.SFORMATUJ cele PC ci vsechny ktere mas ve sve siti.NIC ZALOHOVANEHO neinstaluj nazpet.ZARAD PRVNE HRDW firewall nejaky dobry firewall router a potom tez soft. firewall a samozrejme vsechny potrebne antiviri and so on.Pokud budes instalovat cokoliv do tveho pc ve stavu kdy je nahackovane tak nic nebude SPRAVNE FUNGOVAT.Pan Nargon radi dobre ale nezapomen vse sformatovat!!Zadne sdileni zadne P2P zadny warez kaza ani nic podobneho zadne chatovaci programy v ustaveni LAN pouze TCP/IP protokol jinak nic jineho.Zadnou sdilenou plochu a zadne jine networkove protokoly.Vyradit z provozu veskere zavadne vyledavace a nikdy neistalovat zadne zdilene programy pres internet.VZDY POUZE OTEVIRAT stranky ktere znas a zadne nezname z vyhledavacu ci podezrele nikdy nic nestahovat bez provereni a nikdy neotvirat emaily ktere by mohly obsahovat vir to je od neznameho adresare!!

Zvedavec (7.10.2006 17:03:15)

http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/cesko-a-ekonomika/clanek.phtml?id=253603 Hlavne pouzivejte sirte a stahujte pres P2P oni si vas najdou!!