Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Plná funkčnost bude obnovena v nejbližších dnech. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Technické otázky > Problém s D-Link DSL-G684T

Problém s D-Link DSL-G684T

Adzab (23.12.2006 22:14:04)

Po prvním nastavením přes webové rozhraní (přes IP adresu 10.0.0.138) a jeho restartování, se už nejde opětovně nelze připojit. Při pokusu o reset routeru, nic se nezmění. Nesetkal jste se někdo s tím, podařilo se Vám to nějak vzřešit, nebo je router zralý na reklamaci .....

Libor (25.12.2006 17:31:39)

Mozna blby dotaz, ale vejde si ti ten router do masky site?

Anonym (26.12.2006 12:08:59)

Jo. To je blby dotaz.

Pepa (27.12.2006 20:12:39)

podařilo se Ti to rozchodit? Dnes jsem připojil nový G684-T a mám stejný problém

Anonym (27.12.2006 21:22:23)

Udělej toto: start - spustit - napsat cmd,pak OK,pak napiš IPCONFIG /ALL ,jakou to vypíše ip adresu,výchozí bránu,masku?měla by tam být adresu z rozsahu 10.0.0.1-10.0.0.254 ,výchozí brána 10.0.0.138,maska 255.255.255.0 . Pokud je tam cokoliv jiného,tak tyto údaje nastav ručně v nastavení sítě a pak se již do modemu dostaneš.

Pepa (28.12.2006 12:24:19)

Děkuji za odpověď. IP sice nebylo správně, ale konečná chyba byla v nastavení PROXY. Tuto radu jsem nedostal ani na servise O2.

Anonym (23.2.2007 18:21:11)

To sou ale pěkný svině, když si nedokážou domyslet, že jednají s debilem :)

Richard (25.2.2007 00:26:30)

Mam stejny problem.. po cca 14ti denim fungovani mi to dnes pri kopirovani 10GB mezi pocitaci v siti nahle spadlo a je to presne to co tu popisuji ostatni. ipconfig /all nic nerekne jestlize NIC neobdrzi adresu od DHCP (vraci IP: 169.254.176.32 maska: 255.255.0.0 brana: nic) nastaveni IP rucne take nepomuze protoze modem proste nereaguje na adresu brany. :( Zagooglim a pokud tu nikdo nevi reseni poslu to na reklamaci

Filip (17.4.2012 08:48:30)

Podařilo se to nakonec? mě to dělá to samé.

Jan Varmuža (22.2.2007 19:52:40)

mam naprosto stejny problem, modem mi tyden fungoval, potom pri nastavovani Filtru vytuhl a od te doby nejede... DHCP server nedokaze priradit adresu klientskemu adapteru v PC, pokud sit nastavim rucne, tj, zadam napr 10.0.0.5 a masku 255.255.255 tak se sit tvari jako funkcni, ale neni. Defaultni IP routeru (kterou jsem nemenil, tak nevim, proc by mela byt jina) je 10.0.0.138 a nereaguje na ping. tudiz se nedostanu ani do administrace pres webove rozhrani. hardwarovy reset nepomaha, spis mam dojem, ze vubec nefunguje nevite nekdo co s tim?

Nargon (22.2.2007 20:11:27)

Ja bych to resil reklamaci.

Richard (23.2.2007 17:44:24)

A co reset? Vzadu na modemu je takovy tlacitko, sice jsem ho nikdy nepouzil takze nevim jestli haze rovnou do defaultu ale za pokus to stoji. Jinak bych nastavil IP rucne abys by v siti... pak uz by nemel byt problem zjistit na jake IP jede modem a pripojit se k nemu

mr_dadi (10.3.2007 10:32:26)

Kdyz mas TCP/IP nastaven na automaticke zickavani z DHCP nepise ti to omezene nebo zadne pripojeni? over to a pak dej v prikazovem radku ipconfig (pro win XP, pro win 98 dej winipcfg) a pokud ti to vypise adresu IP zacinajici 169 a zadnou vychozi branupokud ano vetsinou je problem v modemu a nebo sitovce. Pokud mas moznost vyzkousej modem na jinem PC apokud to tam bude OK zamer se na reseni chyby na sitovce pokud to na jinem PC bude upne stejne tak zkusit reset do tovarniho nastaevni (vzadu stisknout reset po dobu min. 8 sec - modem by mel probliknout), pokud ani potom nic tak reklamace modemu.

Richard (25.2.2007 13:25:03)

Tak jsem jiz problem vyresil. Chyba byla tam, kde bych ji vzivote nehledal (prisel jsme na to nahodou) odesla mi sitovka na desce (Marvell) a i kdyz se tvarila ze je v poradku byl problem v ni.. proto zkuste pri stejnym problemu taky treba jinou sitovku

Standa (25.2.2007 17:51:47)

Tak to se mi presne stalo kdyz sem si tento modem donesl domu. Vubec sem se nomohl pripojit, ale pak sem ho zkusil na jinam PC a jelo to. Zjistil sem je v haji integrovana sitovka:-( No strcil sem do kompu novou a uz to jede 1/2 roku:-)

Richard (26.2.2007 00:15:06)

Otazkou je jestli za to muze ten modem nejakou vinou nebo jsou opravdu tyto int. sitovky tak nekvalitni

KUba (8.9.2009 09:31:20)

Dobry den..mam modem dlink g684t technik z o2 mi ho tma byl nastavit a vse klapalo v pohode ale pak jsme se hrabal v nastaveni modemu a klikl jsme tam na tools pak firmware a stahl jsme si nakej novejsi firmware pak kdyz jsem dal nahrat tak mi to zniceho nic vypadlo a internet mi jde jen pres drat a pres wifi uz ne co stim?dekuji