Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Technické otázky > Modem Datacom XAVi 8122r

Modem Datacom XAVi 8122r

Metas (13.1.2007 22:15:03)

Dobrý den. Mám problém.Nevím jestli je to modemem nebo netem ale Jistě všichni znáte Torenty... když chci stáhnout nějakej torent tak mě vypadne internet jakmile to stahování ukončím, tak se mě za chvíli zase obnoví...:-( Další problém mám když zapnu Counter strike STEAM tak mě taky vypadne internet...:-( jakmile STEAM vypnu tak mě internet opět naskočí!! Nvíte čím to může být? Jestli se to nějak dá nastavit??? Prosím o radu docela mě to štve. Jo a stejný problémy s vypadáváním se oběvují když zapnu HAMACHI P.S. Docela často mě internet z ničeho nic vypadává na třeba minutu...DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ!!!

Nargon (13.1.2007 22:46:08)

Problem je v modemu. Ma malou nat tabulku. Kdyz se zaplni tak to dela presne tohle co popisujete. Pokud mate za nim jen jeden pocitac, reseni je bridge (pripadne ZipB), jak ho nastavit naleznete tady: http://www.dslforum.cz/viewtopic.php?t=27 Toto reseni uplne odstrani problem. Pokud tam mate vice pocitacu tak jedine reseni je zvetseni te tabulky ze 180 zaznamu (default) na 512 (maximum) ale ani tech 512 nekdy nestaci, treba torrenty si klidne vytvori tisic spojeni a pak je jim ta tabulka stejne mala. Steam je to same pro kazdy nalezeny server si vytvori vlastni spojeni. Ale castecne to muze pomoci, takze navod tady: https://www.dsl.cz/debata.php?vlakno=100671 navod od hermese a i ta poznamecka od Slesh.

Metas (14.1.2007 13:27:30)

Děkuji za pomoc... Ale stejně si budu muset někoho přitáhnout domů, protože to sám nastavit nezvládnu jak je to popsaný na tý stránce ale děkuji pomohl jste mi!!!P.S. Mám na tento modem připojen jen jeden počítač...:-) HH musím se přiznat že jsem z tý adresy a jak to tam popisují nic nepochopil...jsem začátečník!! Jo a tohle dělaj všechny modemy??? Nebo jsem si vybral špatně ten svůj:-(??

Anonym (14.1.2007 13:36:46)

Je to jednoduché,prostě dělěj vše jak je to popsané ,krok za krokem,drž se přesně návodu.Pokud umíš číst a přesně se držet návodu,tak to nastavíš.

Anonym (14.1.2007 15:37:17)

Tak a je to dobrý byl tu u mě kamarád... A ani nevím co tam pozměnini a jede to ...:-) I´am Happy Thanks