Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Plná funkčnost bude obnovena v nejbližších dnech. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Technické otázky > jak na svoje IP z venku?

jak na svoje IP z venku?

Yablos (5.9.2003 11:31:52)

Uz sem tu neco cet, ale stejne: Mam IP uz pres tyden stejne, zjistene na mrte strankach, porad stejne, ale KUA jak to ze se na nej neda z venku dostat?? 510v4 - nakonfigurovany jako PPPoA... vnitrni adresy klasika 10.0.0.x vnejsi 213.blabla. , kdyz dam tracert na ten svuj hnuj tak to skonci hned na 172.0.xxx - asi dashboard a dal to ani neleze. Ani se nepingnu nic. Zkusil sem podle neci rady nastavit defaukt NAT na modemu na tu vnitrni adresu 10.0.0.x ale houby, zadna zmena. IPcko je 213.102.35.16 Ma nekdo nejaky chytry napapad nebo je nekde zaply na modemu FW? u sebe ho rozhodne nemam. Dik za nejake info :)

ondrulus (5.9.2003 15:10:37)

Na modemu je opravdu zaply FW{defaultne} tudiz se da nejak vypnout {asi} ale zatim jsem nezjistil jak takze rada by se taky hodila . {kvuli dc++ active rezim} PS.:Jestli nekdo na neco pride tak to sem plz napiste. dik.

ondrulus (5.9.2003 16:06:29)

takze uz sice vim jak se pres telnet prihlasit k modemu a nastaveni FW ale zase nevim co kde nastavit :( plz help

Yablos (5.9.2003 21:38:22)

No prave, v WWW konfiguratoru neni zbla nic a na tom telnetim to muze byt zahrabane kdekoliv, jestli vubec. Je to dobry orisek

Yablos (5.9.2003 22:10:13)

Takze: Z venku se na dane IP dostat da v pohode, jedine co nejde, tak sam na sebe se clovek pres nej nedostane :)

Jirka (7.9.2003 21:06:25)

Přesně tak... Mě všechno zvenku fachá korektně...

Baracudda (8.9.2003 12:42:59)

Jestli chcete v DC mit active mod tak postupujte nasledovne: Pripojte se na modem telnetem, prihlaste se a pak piste (kazdy radek odentrujte): nat create protocol=tcp inside_addr=vase_vnitrni_ip_adresa_vaseho_stroje inside_port=4000 outside_addr=0 outside_port=4000 create protocol=udp inside_addr=vase_vnitrni_ip_adresa_vaseho_stroje inside_port=4000 outside_addr=0 outside_port=4000 save Zkousel jsem to jen na Alcatel Speed touch home, na ostatnich by to melo jit taky. Nejsem si jisty, jestli se pred prikaz "create" a "save" nepise taky "nat", vyzkousejte. A samozrejme potom v DC++ dejte File-Setting, zaskrtnete active mod, zadejte Vasi vnejsi IP adresu a jako port dejte 4000. Tot vse, hodne stesti

Mirek (3.3.2004 23:54:16)

Jak se to da zrusit ?

ondrulus (7.9.2003 13:49:32)

Ja idiot si jenom opsal spatne svou IP a vsude ji cpal{inu runtime error mezi monitorem a klavesnici}