Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Technické otázky > D-link664T při nastavení port forwarding padá PC modrou smrtí

D-link664T při nastavení port forwarding padá PC modrou smrtí

kuba (25.2.2007 19:40:23)

Prosím o pomoc, Dokud jsem neměl router, mohl jsem bez problému stahovat jako přes P2P jako aktivní, s routerem je potřeba nastavit port forwarding, když jej nastavim mohu opět stahovat (hlavně na platí na DC), ale po neznámé době dojde k modré smrti a restartu celého počítače. Pokud jsem zapojen jako passive, tak je vše v pořádku. VYlučovací metodou jsem dospěl k závěru, že problém musí být v chybě routeru a windows nato nahodí modrou smrt. Pokud jste měli někdo podobný problém a vyřešili jste ho tak prosím o radu, zatím mi nikdo nedokázal poradit. problém jsem měl jak u O2, tak u ČRA a nebyl způsoben žádným firewallem ani vadnou ramkou.Děkuji za vaši pomoc.

Nargon (25.2.2007 20:27:00)

Chyba routeru lze zcela vyloucit. Pokud by to byla chyba v routeru tak by padal router a ne windows. Kdyz jsou spojeny pres ethernet tak jsou od sebe "oddelene" a posilaji pouze data. Jestli je nejakej problem tak to bude problem az na PC, treba ze nezvladne tolik soucasnych prichozich spojeni a zkonci modrou smrti.

Anonym (25.2.2007 22:46:21)

Jestli máte Win XP, zkusil bych na modemu vypnout UPnP. To je jediná věc, která nějakým způsobem pracuje přímo s počítačem.

Eser (26.2.2007 07:32:50)

mno, pokud jsi se nějak nevrtal ve Win a extrémě nezvedal Half-open TCP limit ( který určuje kolik spojení má být současně navázáno ) tak by Win měly být v poho