Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Plná funkčnost bude obnovena v nejbližších dnech. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Technické otázky > HTTP tunel

HTTP tunel

Jajer (24.3.2004 14:24:50)

Jak se dela takovy tunel? Diky

Anonym (24.3.2004 15:40:10)

sezenes krtka a jedes....

kcg (24.3.2004 17:49:34)

Bohuzel spravna odpoved na spatne specifikovany dotaz. Prosim budte vice konkretni. Karel

Zajda (24.3.2004 19:08:04)

Ach jó... Musíte umět programovat a pak si ten http tunel ,,uděláte":) Bylo by lepší uvést trochu více informací.Tunelovat zkrz HTTP konkrétně co? Tu je link na odzkoušený soft který transparentně tuneluje zkrz HTTP kdeco http://transconnect.sourceforge.net/ tu je neodzkoušený soft pro windouzáky http://www.http-tunnel.com Musíte mít vždycky nějaký server za proxy(předpokládám že k tomu tunel asi potřebujete) a klientem se k němu musíte dostat přes HTTP protokol.

BDs (24.3.2004 20:07:26)

Ale na aktivni mod v DC++ to asi nepomuze co? Protoze to nepropousti requesty z venci, nebo jo?

Zajda (24.3.2004 20:52:17)

No to nepropouští,ale pisatel nenapsal účel použití. To by musel existovat speciální tunel na DC.